Vesszen a Napiszar

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Legális kannabisz Európában!

2014-03-01 04:28:31

Írjátok alá, ha egyetértetek és osszátok legyetek szívesek. Köszi

https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000023/public/index.do?lang=hu


Magyarul:
Fű de szeretnénk beszélni - Weed like to talk

Tárgy:
Egy európai megoldás, egy európai problémára: a kannabisz legalizálása. Az ECI (Európai Polgári Kezdeményezés) “Fű de szeretnénk beszélni” (Weed like to talk) célja, hogy az EU elfogadjon egy közös politikát a kannabisz előállításának, használatának és értékesítésének ellenőrzéséről és szabályozásáról.

„Jelenleg nincs egységes európai jogi iránymutatás a kannabiszpolitikák tekintetében. A koherencia és a diszkrimináció kérdésére ezért érdemes rákérdezni. A kannabisz előállításának, használatának és értékesítésének egységes ellenőrzése és szabályozása: (a) biztosítaná a törvény előtti egyenlőséget és a megkülönböztetés tilalmát valamennyi uniós polgárra nézve, (b) védené a fogyasztókat valamint monitorozná az egészségügyi kockázatokat c) véget vetne a kannabiszcsempészetnek. Lépjünk tovább a kannabisz legalizációja és a nemzeti jogszabályok harmonizációja felé az egész EU-ban.”


Bene GyulaPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook