Csillag-hegyi-forrás és bükkös megmentése, az M76 árnyékában

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ítélet a forrás védelméért indult perben

2023-03-29 21:46:56

Kedves Aláíróink!

A forrás védelméért, pontosabban a védőzónájának a kijelölésének a felülvizsgálatáért indított per második tárgyalása zajlott a tegnapi nap folyamán. Ennek során ítélet született, amely új eljárás lefolytatására és a perköltség megfizetésére kötelezte a Zala Megyei Kormányhivatalt. Az eseményről bővebben a forrás védelméről szóló facebook-oldalunkon számoltunk be.

https://www.facebook.com/csillaghegyiforras

Üdvözlettel,
Gróf Krisztián


Gróf Krisztián

M76 természetkárosítás a Rába mellett is

2021-12-13 18:56:39

Kedves Aláíróink!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy másik petícióra, amely szintén az M76-os út természetkárosító megépítésének témájában gyűjt aláírást, a nyomvonal egy másik szakaszán.

Egy kis részlet: "Körmend felé átszelné a Rába mellett elhelyezkedő árterületet (3 km hosszan), és kiemelt védettségű területeken haladna keresztül. Majd nagy területen érintené a Natura 2000 védelem alatt álló Csörnöc völgyet, tönkre téve a már egyre kevesebb helyen található ritka lápréteket. Az út állékonyságának megőrzése miatt a Rába országosan is egyedülálló ritkaságú ősmedrét mederkotrással és a part kavicsozásával tennék tönkre. A környék élőhelyet ad számos védett madárfajnak is, többek között a Kis lilének és a Billegető cankónak, de a Rába part és Csörnöc völgy között a kérészek, tegzesek és szitakötők ritka fajai is megtalálhatók.  Itt fészkel a Parti fecske, a Gyurgyalag és a Jégmadár is. A Rábát kísérő holtágakban találnak ívóhelyet a folyó halai és itt él a vidra is. "

Kérünk titeket, támogassátok ezt a kezdeményezést is! Itt írhatjátok alá:
https://www.peticiok.com/zalaegerszeg-kormendet_osszekot_m76-os_gyorsforgalmi_ut_4_sav_megepitese_ellen

Üdvözlettel,
Gróf Krisztián

 

 


Gróf KrisztiánPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...