Szüntessék meg a fõvárosi hajléktalan lágereket!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

1990-ben volt a hajléktalan sztrájk a Blahán, minden itt kezdõdött el

2022-05-13 22:10:29

Sziasztok!

A Gettónaplóra már többször feltettem ezt a doksifilmet, fél óra, érdemes megnézni, alapos anyagot készïtett a Partizán.

Hogyan került az elsõ adag hajléktalan a Blahára, hogyan költöztették Gyõri Péterék õket a Vajdahunyad utcába, hogyan verték szét csontig az épületet, mégsem merült fel másik megoldás, milyen szerepet játszott mindebben Nagy Bandó András, és sok egyéb érdekesség.

Udv,

Zsani

petíció kiküldve

2022-05-10 12:44:52

Sziasztok!

A fővárosi hajléktalanlágerek bezárása és a hajléktalangondozás teljes átalakítása érdekében megírt, és általatok aláírt petíciót ma kiküldtem 107 címzettnek online!

Egyrészt az érintett politikusoknak és képviselőknek, másrészt újságoknak, harmadrészt a Gettónapló oldalon az olvasók által javasolt címekre. A címzettek vegyesen bal- és jobboldaliak, hiszen mind a rászorulók, mind pedig mi, a kártékony ellátás elszenvedői sem vagyunk egyformák és a köztisztaság vagy értelmes szociális ellátás nem lehet politikai ideológia kérdése.

Mint sok más témában, ebben is differenciált megoldásra van szükség, éppen ezért szükséges, hogy a politikai szereplők együtt beszéljenek róla.

Itt találjátok a második adag képet, aminek linkjét szintén mellékeltem a petíciót kísérő levélben és ha választ kapok, szintén a Gettónaplón fogom publikálni.

Mindenkinek szép napot.

Nyerky Zsani

elkészült a kisero level

2022-05-06 12:13:36

Udvozlet!

Remelem, mindenki jol van.

Elkeszult a peticiot kisero szoveg, amit a Gettonaplo oldalon publikalva lehet korrigalni a posztokban, a heten feltettem reszletekben. Sajnos ide nem tudom csatolni az emailhhez, igy kuldom a linket, es ott mind a 4 resz fent van, illetve a cimzett lista is. A cimzettekre szinten lehet javaslatot tenni. A szoveget is lehet modositani, egy szomszedom mar dolgozik rajta, hogy a karomkodasokat kiszedje, es tobb hivatalos stiluselem keruljon bele.

Kisero kepeket is teszek majd fel, illetve a jovo het folyaman kikuldjuk a kozszereploknek a peticiot. Remelem a legjobbakat, mert ma reggel mar kaptam megkeresest egy interjura ugy, hogy meg el sem kuldtuk a szoveget. A cel tovabbra is a hajlektalanoknak es a Jozsefvaros lakoinak is megfelelo megoldast talalni, nem pedig boszorkanyuldozes, es az is cel, hogy mindez belathato idon belul megtortenjen.

Tovabbi szep napot!

Udv,

Nyerky Zsani

Üdvözlet!

2021-10-16 08:18:16

Az én nevem Nyerky Zsani, a Teleki téren van a szüleim lakása és elképesztõ szenvedést okozott a családunknak a hivatalok gondatlan, felelõtlen szegényellátása és a teljesen szervezetlen és kaotikus közterület használat, ami a Nyolckerben kialakult. Ezért indítottam a petíciót és szeretném addig vinni, amígg eredményt érünk el.

Meggyõzõdésem ugyanis, hogy ez nemcsak a helyiek, hanem a hajléktalanok érdeke is, hogy a mainál sokkal értelmesebb ellátást kapjanak, amire egyébként az állami normatíva is megvan.

A néhány szomszédommal közösen elküldött levelekrõl, hivatalokkal való kapcsolattartásról az alábbi FB oldalon tudtok olvasni további részleteket.

Mindenkinek köszönöm, aki aláírta eddig és további jó hétvégét!

Üdv,

Zsani

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.