Mentsük meg a fehérvári Tiszti Klubot!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Köszönet

2021-11-24 13:29:07

Kedves Bajtársak, Polgártársak!

Köszönöm mindazoknak, aki fehérváriként, vagy az ország más részében élőként már aláírták a petíciót, melynek célja, hogy felhívjuk az illetékesek figyelmét arra, hogy ennek az építészeti örökségnek, és katonatörténeti szempontból is fontos intézménynek a megmaradása magának a városnak, és a magyar katonák közösségének egyaránt fontos.

Be kell azonban látni, hogy egy százezres város, és egy ma már csupán 30 ezres aktív, de még mindig sok nyugállományú katonával, valamint a honvédelem ügyét támogató rengeteg civil szervezettel bíró országban ez a támogatottság édes kevés.

Ezért ezúton is kérek mindenkit, hogy segítsen minél több emberhez eljuttatni a petíciót, hogy minden fehérvárit, minden volt, sőt jelenleg is aktív katonát és civil szervezetet meggyőzzünk arról, hogy aláírásával támogassa az épület és az intézmény megmaradását, mert, ha ennyit sem teszünk érte, akkor semmit sem szólhatunk, ha egyszer csak azt vesszük észre, volt, nincs! 😢

Köszönöm a felajánlásokat is! De jelenleg azt kell elérnünk, hogy a petíció hivatalosan is elküldhető legyen a honvédelmi miniszternek és a város polgármesterének. Ehhez legalább 500 aláírás kell!

Barátsággal,

Buth Sándor nyá. Ezds.

06302359640


Buth Sándor



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...