Támogatom az MKFE/NIT javaslatcsomagot és kérem a kormányt, hogy támogassa az autóbuszos személyszállítókat!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Youtube videó készült a helyzetről

2020-04-15 18:38:31

Kedves Aláírók!

Nagyon köszönjük a számtalan megosztást és aláírást! Az egész szakma nevében mondhatom, hogy borzasztóan jól esik, hogy ennyien támogatják az ügyünket! Készítettünk egy youtube videót is a helyzetről, mely itt érhető el: https://youtu.be/xa1XYo2Ryuo

Minden nap azon dolgozunk, hogy méltányos segítséget kapjunk a Kormánytól anélkül, hogy nálunk jobban rászorulóktól kellene elvenni a támogatást. Bízunk benne, hogy hamarosan célt érünk!

Szép estét mindenkinek!

Kulcsár Imre

Hitelesítő e-mailek

2020-04-14 13:29:16

Kedves aláíró támogatók!

Azok a vállalkozók, akik nem biztosak benne, hogy megkaptuk a válaszukat, keressenek meg nyugodtan e-mailen vagy messengeren. Azok a vállalkozók, akik nem kaptak hitelesítésre felkérő e-mailt, szintén jelezzék felém, hogy kiküldhessem azt. Magánszemélyeknek nagyon köszönjük a támogató aláírásokat, de nem küldünk külön hitelesítő e-mailt, mivel az céges adatokra kérdez rá.

A tervek szerint az aláírásgyűjtést ma éjjel zárjuk, tehát hajrá :)

Köszönjük!

Kulcsár Imre

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.