Önkormányzati Idősek Otthona dolgozóinak fizetés emelése

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Önkormányzati Idősek Otthona dolgozóinak fizetés emelése

2020-01-03 21:34:10

Önkormányzati Idősek Otthonában rengeteg munkájuk van a dolgozóknak. Főleg, ha demens részleg is van az intézményben. Az ápolók és takarítók fizetése bruttó 130 ezer Ft. Ezért a fizetésért naponta fürdetni, pelenkázni, öltöztetni kell a demens és rászorult lakókat.  A 24 órás felügyelet biztosítása legalább 5 embert igényel műszakonként. Napi 5 étkezést lebonyolítani, gyógyszerelni, megfelelő mennyiségű folyadékbevitelről gondoskodni, naponta többször ágynemű csere, reggel, délben és este szintén pelenkázás és amikor olyan helyzet adódik. A dolgozók nap, mint nap a vizeletes és székletes ágyneműket, ruhákat cserélik ezeken a betegeken. Mellette a sok látogatói kívánságnak is eleget tenni. Ebédidő alig van. Sajnos ennyi pénzért 2-3 naponta új ápolók arcával szembesül a látogató. Ilyen minimális fizetésér senki nem fog megmaradni ezen a munkahelyen, majd végül súlyos, végzetes következményekkel fogunk  szembesülni.

Támogassuk aláírásunkkal ezen dolgozók béremelését.                                       Hisz nem tudhatjuk, melyik rokonunk kerülhet ilyen betegségbe és nem lényegtelen, hogy milyen ellátást kap.


Andrea Kollarne Bartus



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...