FELHÍVÁS A LIGET BUDAPEST PROJEKT MEGMENTÉSÉÉRT

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Nem mindenki látja a valóságot.

2020-09-17 12:41:29

Kedves támogatók!

Szerintem érdemes elgondolkodni azon, kikkel állunk szemben, kik ellenzik a Liget projekt megvalósítását. Nem új az, hogy nem egyformán látjuk a dolgokat, vannak szubjektív befolyásoló tényezők és még sok más, ami torzíthatja az egzakt valóságot. Ám a józanész azt diktálja, vannak határok, amit túl lépve torzítani a valóságot, már nevetséges és sajnálatos. Kérem, nézzék meg a mellékelt linken látható videót. Ott többek között kiderül, mi a valóság és mi az erőltetett propaganda.

https://www.youtube.com/watch?v=O9nsXeLAqc4


Szabó László, Nagykanizsa

Városligeti Sportcentrum

2020-09-02 19:44:20

Tisztelt támogatói közösség!

A Liget Budapest Projekt egy újabb állomásához érkezett. Csütörtökön (20.09.03.) átadják a Városligeti Sportcentrumot. A számos sportágban használható létesítmény ismét egy új lehetőséget nyújt az egészséges környezetben való kikapcsolódásra, szórakozásra. A gyönyörű zöld környezetben megépült sportpályák szemet gyönyörködtetően szépek, látványosak.

Talán nem mindenki láthatja a médiában vagy az interneten, ezért úgy gondoltam az alábbi linken ezen a helyen is megmutatom. Nézzék és élvezzék a látványt ami önmagáért beszél.

A link:  https://youtu.be/tk7R2oFOL_k


Szabó László, Nagykanizsa

Millennium háza

2020-08-19 08:10:18

Tisztelt támogató közösség!

Talán nem érdektelen, ha közzé teszem az alábbi hírt.

A Millennium háza is bekerült az esélyesek közé a Business Excellence-díj 2020 jelölésénél. A Liget Projekt már élő objektuma, funkcionálisan is jól teljesít. Hajrá!!!

 

Tisztelt Business Excellence-díj Jelölt!

 

A Business Traveller Hungary, Magyarország egyetlen céges utazóknak és utaztatóknak szóló magazinja idén 10. alkalommal hirdeti meg az üzleti turizmus legjobb szolgáltatóit elismerő, Business Excellence díjat.

 

A jelöltekre minden alkalommal egy - a Business Traveller Hungary magazin olvasóiból, valamint a magazin és a turizmus.com szerkesztőségéből álló - szakmai zsűri tesz javaslatot. Idén 7 kategóriában három jelöltre lehet szavazni.

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az Önök vállalkozása a vonatkozó kategória három jelöltje közé került, ily módon esélyes a díj elnyerésére!

 

A hét elején indítottuk el a szavazást, amit nagy érdeklődés kísér.

 

Szavazásra buzdítunk mindenkit a Turizmus Kft. valamennyi online platformján, a www.turizmus.com, a www.businesstraveller.hu , a www.vendeglatasmagazin.hu oldalakon, valamint TrendFM-en és a kapcsolódó közösségi média platformokon.

Szavazni az alábbi linken lehet, szeptember 9-ig: http://businessexcellence.businesstraveller.hu/

 

Szívből gratulálunk, hogy a jelöltek közé kerültek! Egyúttal azt javasoljuk, hogy saját csatornáikon osszák meg a szavazó linket és bátorítsák partnereiket, hogy ha valóban elégedettek az Önök szolgáltatásával, szavazzanak ők is.

 

A Business Excellence Díjátadó Fogadás 2020. szeptember 16-án, az Ensana Thermal Margitsziget Health Spa Hotel teraszán lesz, amelyre szeretettel várjuk Önöket és amelyre a meghívót hamarosan megküldjük!

 

Tisztelettel,

 

a PR és rendezvény csapat


Szabó László, Nagykanizsa

A küzdelem még nem ért véget.

2020-07-09 13:27:17

Tisztelt támogatók!

A Liget Budapest Program megmentéséért tett eddigi erőfeszítéseink nem voltak hiába valók. Úgy a petíció aláírása, mint a tiltakozásunk a VÉSZ megváltoztatása ellen, részeseivé tett bennünket annak a harcnak, amit, a hazájukat, a kultúrát szerető emberek vívnak a Liget Projekt megmentéséért.

A VÉSZ megváltoztatása tárgyában indított véleménynyilvánítás eredményét a Főváros közre bocsájtotta. Az egyéni és társaságok véleménye egy 220 oldalas összesítésben követhető nyomon. A több ezer vélemény, több mint 95%-a, a VÉSZ megváltoztatása ellen foglalt állást. Figyelemre méltó, hogy a vélemények keményen és szókimondóan bírálják a Főváros tevékenységét a Liget Projekttel kapcsolatban.

A mai napon DR.Baán László a Liget Projekt miniszteri biztosa a sajtóban adott információt a munkálatok jelenlegi állásáról és arról, hogy remélhetőleg a tiltakozások miatt is, a jövőben a Fővárossal értelmes szakmai vita lesz folytatható - az eddigi politikai mismásolás helyet – a projekt folytatásáról.

Mint a fentiekből látszik, a küzdelemnek még nincs vége, tovább kell folytatni a harcot. Saját és mások tapasztalataiból is tudom, még mindig sokan nem ismerik, vagy csak most ismerik meg a Liget Budapest Projekt-et. Napról –napra találunk új aláírókat és érdeklődőket. Tehát továbbra is él és időszerű az a kérésem, mindenki segíthet új támogatókat keresni és találni a jelen petíció aláírására.


Szabó László, Nagykanizsa

Összetartozunk

2020-06-04 12:51:33

Ma Trianon századik évfordulóján, az Összetartozás Napján, köszönöm mindenkinek, akik aláírták ezt a petíciót- határon innen és határon túl, szerte e világban-,hogy együtt gondolkodunk, együtt teszünk a magyar kultúráért, a magyar kultúra megmaradásáért. Ez is egyféle összetartozás.

Köszönöm.


Szabó László, Nagykanizsa

Még mindig a tiltakozás.

2020-06-02 19:15:57

Kedves Támogatók!

  Június 3-án estig van az utolsó lehetőség, hogy hivatalosan is kifejezhetjük a  tiltakozásunkat  a Liget projekt ellehetetlenítése kapcsán.  Karácsony Gergelyék a Városligeti Építési Szabályzat módosításával próbálnak akadályt görgetni az évszázad legnagyobb léptékű kulturális fejlesztése elé.

 A főváros durva lépése ellen tiltakozik a Magyar Írószövetség  és a Magyar Teátrumi Társaság is.   https://magyarteatrum.hu/magyar-teatrumi-tarsasag-nyilt-levelben-ki-varosligeti-szinhaz-megepitese-mellett/   https://magyarnemzet.hu/belfold/a-liget-projekt-megvalositasa-mellett-all-ki-az-iroszovetseg-8177072/

  Tehát a szabályzat módosítása ellen június 3. estig lehet ellenvetéssel élni a 

  varosrendezes@budapest.hu 

  email címen, az alábbi szöveggel:

  "Nem értek egyet a Városligeti Építési Szabályzat tervezett módosításával, kérem, hogy a jelenleg érvényes szabályzat maradjon hatályban."

Kérjük, aki még nem tette meg tiltakozzon. Kérjék meg ezzel egyetértő családtagjaikat, barátaikat, ismerőseiket, tegyék meg ugyan ezt.

 

 

 


Szabó László, Nagykanizsa

Tiltakozás

2020-05-27 10:51:21

 

Tisztelt Támogatók!

Köszönjük a sok támogató visszajelzést! A beérkezett kérdésekre válaszolva jelzem, hogy ha nem értenek egyet a főváros – a Városliget megújítását akadályozandó - tervezett lépésével, akkor a

 varosrendezes@budapest.hu 

címre is küldjék el: "Nem értek egyet a Városligeti Építési Szabályzat tervezett módosításával, kérem hogy a jelenlegi szabályzat maradjon változtatás nélkül hatályban." 

Köszönjük!


Szabó László, Nagykanizsa

Tiltakozás.Miért nem vagyok meglepve?!

2020-05-27 05:35:32

Tisztelt Támogatók!

Kiderült, nem elég csak tiltakozni, pontosan ki kell írni, mit akarunk, különben negligálják a tiltakozást. Kérem, ha ez nem gond, az alábbi mondattal ismételjék meg a tiltakozást:

"Nem értek egyet a Városligeti Építési Szabályzat tervezett módosításával, kérem hogy a jelenlegi szabályzat maradjon változtatás nélkül érvényben."

Köszönöm

No, miért nem vagyok meglepve?


Szabó László, Nagykanizsa

Tiltakozás a megadott email címre.

2020-05-25 12:52:43

Kedves Támogatók!

Köszönet a sok egyetértő hozzászólásért, a Liget Projekt megtorpedozásával kapcsolatban. Fontos és remélem, mindenki a megadott email címre írva is titakozott a Fővárosnál, mert a tiltakzást ott regisztrálják!!!

A megadott email címre írva a teljes nevet meg kell adni, csak úgy érvényes.

varosrendezes@budapest.hu

Köszönet


Szabó László, Nagykanizsa

A Főváros vezetése újabb akciót kezd a Liget Projekt ellehetetlenítésére.

2020-05-25 07:55:43

Tisztelt Támogatók!

A Főváros vezetése eddig csak politikai úton próbálta megakadályozni a Városliget történelmi megújítását, de most már jogi eszközöket is bevetnének céljuk elérése érdekében. A budapesti döntéshozók most úgy próbálják módosítani a Tarlós István idején megvitatott és elfogadott Városligeti Építési Szabályzatot, hogy az végleg ellehetetlenítse a Ligetben megkezdetett óriási volumenű munka maradéktalan befejezését.  Teszi ezt annak ellenére, hogy a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint a főváros lakosságának több mint 70, az ország lakosságának pedig 80 százaléka áll ki a Városliget átfogó megújítása mellett!  A jogalkotás folyamata azonban lehetővé teszi, hogy – egyenesen a városvezetésnek címezve - kifejtsük véleményünket a tervezett eljárással kapcsolatban. Tiltakozzunk Karácsony Gergely méltatlan és politikailag motivált lépése ellen!

A módosításról itt olvashat:https:

//budapest.hu/Lapok/2020/varosliget-epitesi-szabalyzatanak-vesz-modositasa.aspx?fbclid=IwAR1AIGtcsP-Qe7ohlbv6J_iFkYXC7WwI7TJEaejgWPyECuoSmOBLOmfbzbE

Tiltakozását pedig teljes névvel a varosrendezes@budapest.hu címen fejezheti ki!

Ne hagyjuk, hogy végleg leállítsák az évszázad legnagyobb kulturális és parkfejlesztését! Legyen a Liget Projekt büszkesége a Nemzet fővárosának!


Szabó László, Nagykanizsa



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...