Visszaadjuk a kolbászfesztivált a csabaiaknak!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Vasárnap dönthetünk, hogy a kolbászfesztivál legyen a miénk, legyen ismét a csabaiaké! Levél... október 10.

2019-10-10 19:21:20

Köszönjük a támogató aláírását!

 

Kolbászfesztivál városunk legnagyobb rendezvénye. Mára Európa egyik legszínvonalasabb, leglátogatottabb gasztrokulturális fesztiváljává vált. Rengeteg vendéget vonz, jó sajtómegjelenéssel öregbíti városunk hírnevét. Olyan helyi értékünk, amelyre építenünk kell, amit magunkénak érzünk. Legyen a miénk, legyen a fesztivál ismét a csabaiaké! 

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy aláírásával is támogatta a kezdeményezésünket, hogy a csabaiak egy nap ingyenesen léphessenek be a Kolbászfesztiválra. Azonban nem csak ebben a négy napban mutathatjuk meg azokat az értékeinket, amelyekre büszkék vagyunk. Egész évben olyan attrakciókat és egyedi programokat kell nyújtanunk, hogy Békéscsaba meghatározó szereplővé váljon a turisztikai úti célok között. Ezek a programok léteznek, régóta vonzzák a különböző korosztályú közönséget. Ezeknek a fejlesztése biztosíthatja városunk számára az egész évben érkező vendégeket. 

Elképzeléseink megvalósítása, a Kolbászfesztivál egy napjának ingyenes látogatásának eléréséhez azonban szükség van az Ön szavazatára is vasárnap.

 

Kérjük, szavazzon az MSZP-LMP jelöltjeire és Miklós Attila polgármesterjelöltre!

 

Zoltán Fülöp (MSZP-LMP-Liberálisok-Szolidaritás)FBkolbialacsony112.png


Zoltán Fülöp (MSZP-LMP-Liberálisok-Szolidaritás)

Vasárnap dönthetünk, hogy a kolbászfesztivál legyen a miénk, legyen ismét a csabaiaké!

2019-10-08 06:34:41

FBkolbialacsony111.pngKöszönjük a támogató aláírását!

 

A Kolbászfesztivál városunk legnagyobb rendezvénye. Mára Európa egyik legszínvonalasabb, leglátogatottabb gasztrokulturális fesztiváljává vált. Rengeteg vendéget vonz, jó sajtómegjelenéssel öregbíti városunk hírnevét. Olyan helyi értékünk, amelyre építenünk kell, amit magunkénak érzünk. Legyen a miénk, legyen a fesztivál ismét a csabaiaké! 

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy aláírásával is támogatta a kezdeményezésünket, hogy a csabaiak egy nap ingyenesen léphessenek be a Kolbászfesztiválra. Azonban nem csak ebben a négy napban mutathatjuk meg azokat az értékeinket, amelyekre büszkék vagyunk. Egész évben olyan attrakciókat és egyedi programokat kell nyújtanunk, hogy Békéscsaba meghatározó szereplővé váljon a turisztikai úti célok között. Ezek a programok léteznek, régóta vonzzák a különböző korosztályú közönséget. Ezeknek a fejlesztése biztosíthatja városunk számára az egész évben érkező vendégeket. 

Elképzeléseink megvalósítása, a Kolbászfesztivál egy napjának ingyenes látogatásának eléréséhez azonban szükség van az Ön szavazatára is vasárnap.

 

Kérjük, szavazzon az MSZP-LMP jelöltjeire és Miklós Attila polgármesterjelöltre!


Zoltán Fülöp (MSZP-LMP-Liberálisok-Szolidaritás)



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...