Nem a városnövekedésre, igen a városfejlesztésre Veresegyházon!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Szükségünk van a támogatásodra!

2019-04-13 11:05:38

Kedves Támogatónk!

 

Nagyon köszönöm, hogy aláírásoddal támogatod a "Nem a városnövekedésre és Igen a városfejlesztésre Veresegyházon " jelmondattal kezdeményezett helyi népszavazás kííratását.

A kezdeményezést első körben, számomra várható módon elutasította a Helyi Választási Iroda. Törekvéseinket nem adjuk fel! A rendelekzésre álló 15 napon belül ismételten beadjuk! Reményein szerint így május első napjaiban megkezdődhet a hitelesített íveken az aláírásoök gyűjtése. A népszavazás kiíratásához a Veresegyházon élő választójoggal rendelkező állampogárok 20% ának hiteles támogató aláírására van szükség. Ez meglehetősen nagy létszám, de segitségetekkel a rendelkezésre álló 30 napon belül, lehetséges megszerezni a szükséges eláírásokat.

Ehhez viszont további támogatást kérünk Tőled!

 

Kérlek a lehewtő legtöbb személynek, csoportnak küld el a Peticiót, hogy minnél többen értesüljenek annak tartalmáról, céljáról. Így a ténylerges aláírásgyűjtésre már mozgósítható tömeggel rendelkezhetünk!

Gondold át saját személyes lehetőségeidet, lenne e módod arra, hogy a fentieken túl tevőleges szerepet is vállalj az aláírásgyűjtésben?

A petícióban feltett kérdésre " Tunál-e segíteni?" többen jeleztétek, hogy IGEN, nagyon nagy köszönet érte. Akik megadták az elérhetőségüket, azokkal már felvettem a kapcsolatot emailben és / vagy telefonon. Külön öröm számomra, hogy a huszon éves fiaztaltól a 71 éves - jelenlegi korelnök- ig terjed a lista, Ök gyüjtő pultoknál, illetve háztól házig menve fogják gyűjte ni az aláírásokat. De volt cég, aki szakértelmét kapacitását ajánlotta fel.

Amit meg van az engedélyező határozat. közzé tesszük azt  számla számot, ahova ki ki lehetőségei szerint anyagi támogatással is hozzá tud járulni a sikerhez. A Tavirózsa Egyesület kiemelten közhasznú, így minden befizetésről - kérésre- adóigazolást fogunk adni. 

 

Köszön a figyelmeteket, küzdjünk együtt egy élhetőbb és virágző Versegyházért!

 

Sikerülni fog!

 

 


Rekvényi LászlóPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...