Méltó összegű Rokkantsági járadékot és Fogyatékossági támogatást a Fogyatékossággal élő embereknek!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Szabad a hang internetes portálos hoztam létre az új petíciómat!

2018-10-13 17:56:22

https://szabad.ahang.hu/petitions/tisztesseges-rokkantsagi-jaradek-es-fogyatekossagi-tamogatas-emelest 

https://www.lokal.hu/2018-10-novak-az-onellatasra-keptelen-gyermekeknel-nincs-korhatar-az-apolasi-dij-eseteben/ 

Elegem van, hogy az Ápolási díjat meg emelik 2019-ben korhatár nélkül az önellátásra képtelen gyermekek után, miközben a Rokkantsági járadék összegét és a Fogyatékossági támogatás összegét nem képesek 50.000 Ft-ra emelni külön-külön. 

Nem a súlyos fogyatékossággal élő gyermekektől és az őket ápoló hozzátartozóiktól sajnálom a 100.000 Ft emelést, hanem az Orbán rendszer hozzá állására haragszom nem képes Emelni a családi pótlékot, sem az öregségi nyugdíj legkisebb összegét, se a nyugdíjszerű ellátások összegét sem. 

Soha nem bocsátom meg az Orbán kormánynak amiért nem képes emelni a Rokkantsági járadék és a Fogyatékossági támogatás összegét 50.000 Ft-ra külön-külön 1 év alatt. 

És főleg akkor nem fogom megbocsájtani neki a mocskos Orbán kormánynak, ha az olcsóbb de kíválló magán fogorvost nem tudná 17.000 Ft-ért ellátni, az erősen alászuvasodott fogamat sima esztétikus töméssel. Hanem jóval többe kerülne nekem mint amennyit meg tudnék fizetni. 

Azért kényszerülök egy olcsóbb magán fogorvoshoz járni, mert az SZTK fogorvostól silány minőségű fogtöméseket kaptam ami többet ártott, mint mint amennyit használt nekem. És az OEP meg évente egyszer csak 1 db fogra támogat fogtömést ingyen az SZTK fogászaton. 

Arra is nagyon haragszom, hogy a Fejlesztő foglalkoztatói munkahelyen belül idén Karácsony előtt nem fog kiderülni, hogy mennyi lesz a Fejlesztő foglalkoztatói órabér Nettóban majd jövő Január végén fog kiderülni. Én meg ha netén véletlenül megcsúsznék a meredek lejtős, és oldal irányban is meredek lejtős jeges csúszos utcán és eltörne a lábam. Esélyem sem lenne jövő Január végén aláírni a 2019. évi új munkaszerződésemet, a fizetésem emeléséről a jelenlegi munkahelyemen belül. 

Nagyon jó lenne ha legkésőbb idén December 10-14. héten kerülne sor, a munkabér emeléséről szóló munkaszerződés aláírása. 

 


Bálint Éva

Ezen az oldalon nem sokat ér a Petícióm ezért a Szabad a Hang kampány petíciót hoztam létre!

2018-09-30 08:30:05

https://szabad.ahang.hu/petitions/tisztesseges-rokkantsagi-jaradek-es-fogyatekossagi-tamogatas-emelest 

Elegem lett mindenki harcol az Ápolási díj összegének a meg emelésében, és külön a Családi pótlék dupla emeléséért viszont senki sem emeli fel a hangját a Rokkantsági járadék és a Fogyatékossági támogatás tisztességes emeléséről. 

Azt tervezem ha meg lesz a 10.000 Fős aláírás akkor a Civil szerevezetek segítségével le fogom adni az érintett szervezeteknek a Petíciómat postai levél útján. És ha nem sikerül akkor sem váltózást elérni akkor Demostráció lesz havonta egyszer, egészen addig amíg nem lesz 50.000 Ft a Rokkantsági járadék összege és a Fogyatékossági támogatás összege sem lesz 50.000 Ft. 

Nekem szenvés számomra arra sem kapok segítséget, hogy a munkahely váltásom előtt meg legyen a 250.000 Ft megtakarított pénzem. Nem véletlenül árulják az iskolai nyári szünet ideje alatt a Héveken is a Hallásérült fiatalok az apró kabala tárgyaikat 500 Ft-ért mert szeretnék ők is összegyűjteni a munkahely váltásuk előtt a megtakarított pénzeiket. Vagy a munkába állásuk előtt, Pl. ha szemüvegre lenne szükségük a munka alkalmassági vizsgálat alatt akkor idejében tudják kiváltani a szemüvegüket. Mert ha nincs szemüvegük akkor elfejthetik az új munkahelyüket. 

 


Bálint Éva

Nem hoztam volna létre ezt a Petíciómat ha elérné a 100.000 Ft-ot a Rokkantsági járadékom és a Fogyatékossági támogatásom!

2018-07-05 17:28:38

Kezdem úgy érezni lassan a Fogyatékossággal élő emberek a mélyszegénységben élő emberekhez képest is rosszabbul fognak élni anyagilag, ha nem változik meg a Rokkantsági járadék és a Fogyatékossági támogatás összege normális emelésben. 

Nem szeretném ha csomó fogyatékosságal élő ember maradandóan hiányt szenvednének anyagilag is!


É



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.