Aláírásgyűjtés a közkedvelt Kolozsvári Tamás utcai játszótér megmaradásáért

Köszönet - Kolozsvári Tamás utcai játszótér

2017-11-14 18:48:23

Kedves Támogatók!

Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan reagáltatok a kialakult helyzetre és ilyen sokan aláírtátok, megosztottátok a petíciót! Sokan kerestetek engem is ötleteitekkel, javaslataitokkal, illetve a kerületi képviselőknek is többen írtatok. Kicsit megmozdult a környék és ezt az Önkormányzatnál is érzékelték!

A mai napon az alábbi levelet kaptam Dankó Virág alpolgármester asszonytól, amiben ígéretet tesz arra, hogy a játszóteret nem szüntetik meg véglegesen!

Szeretném még egyszer megmutatni, milyen fontos nekünk ez a játszótér, ezért arra kérlek Titeket, hogy amennyiben van a gyerekekről a játszótéren készült fotótok, akkor azt küldjétek el nekem! (az lenne a cél, hogy a Kolozsvári Tamás utcai játszótér kivehető legyen, nem csak a cuki gyerekek :)) Szeretnék egy kollázst készíteni a képekből - ezeket nem teszem ki semmilyen internetes felületre és e-mailben is csak az Alpolgármesternek küldeném el a válaszlevelemben.

Nagyszerű lenne, ha a játszótér későbbi fejlesztésére saját magunk is tennénk javaslatokat, felajánlásokat, mint például egy közösségi málnás ültetése.

Ha az Önkormányzat ajánlatával nem értetek egyet, vagyis az átmeneti időszakra – amiről nem tudjuk, hogy mennyi idő -  is keresnétek valami alternatívát a Zsigmond tér helyett, akkor azt is írjátok meg nekem és a javaslatotokat a válaszlevelemben összefoglalom. (Egyébként ez a ház fog az utca végében lévő üres telekre épülni: www.daruhaz.hu)

Várom a képeket, ötleteket! (az ötleteket itt a közlemény alatt is meg lehet osztani)

Üdvözlettel:

Kolozsvári_Tamás_utcai_játszótér1.pngAndrea

Őri Andrea

Terjeszd a hírt és oszd meg ezt a petíciót!

Kérjük a lehető legtöbb emberrel ossza meg ezt a petíciót. Minél többen írják alá ezt a petíciót, annál több figyelmet fog kapni a médiától és döntéshozóktól.

Szponzoráljon hirdetési felületet a petíció számára az oldal alján. Naponta több ezer látogatónk van, így ez a lehetőség nagyon hatékonyan és költségkímélő módon tudja felhívni a figyelmet petíciónkra.