BUCKA-csatorna elszámolás

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírásgyűjtés lezárása

2017-07-08 07:36:49

Tisztelt Szigetszentmiklós, Bucka-csatornázásban érintett Lakosok!

Mi, a „Tisztességes BUCKA-csatorna elszámolásért” Facebook-csoport szervezőbizottságának tagjai ezennel az általunk indított "Bucka-csatorna elszámolás" című petícióhoz történő aláírásgyűjtésünket lezárttá nyilvánítjuk. Köszönjük az aktívitásotokat!

Mint bizonyára előttetek is ismert, időközben - mint azt előre tudtuk - megjelent a hivatali előterjesztés a 2017. július 11-i szakbizottsági és Képviselő-testületi ülésekre. Ezeken nagy valószínűséggel elfogadásra fog kerülni az új, 98.173 Ft-os érdekeltségi egységenkénti összeg, ami nagyjából megegyezik az előzetes várakozásainkkal. A "szándékos időhúzás", és ezzel a károkozás gyanúját azonban változatlanul fenntartjuk.

Innentől kezdve kettéválik a kérdés. A képviselők felelőssége az elszámolási tényadatok hitelességének a garantálása, a mienk pedig a maradványösszeg igazságos felosztásának a biztosítása, illetve a Társulatunk működésének tisztességes lezárása. Ebben továbbra is aktív szerepet kívánunk vállalni, továbbra is számítunk a támogatásotokra.

Baráti üdvözlettel:

Hajnal Erzsébet

Csizek Csaba

Szabó József Imre


Szabó József Imre ("Tisztességes BUCKA-csatorna Elszámolás" Akciócsoport)Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Facebook