Pajzsmirigy betegek adókedvezmény felülvizsgálata

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Köszönet. A petició lezárva

2017-10-15 16:43:42

A petíciót lezártam , nagyon köszönöm a segítséget és az aláírásokat ! Bármilyen eredmény lesz , mindenkit értesítek .

Szűcs Józsefné

Emailben visszaigazolás , kérlek ellenőrízd nem felejtetted el ?????

2017-10-11 13:10:23

Kedves aláírók ! Az emailben NEM visszaigazolt aláírások száma   200-nál is több ! Ez annyit jelent, hogy amennyiben nem igazoltad vissza az aláírásod, érvénytelen. Bizonyára elkerülte a figyelmed . Kérlek pótold 24 órán belül ! Azután postázásra kerül a petíció és az eredményről értesítést kap mindenki. Ezúton szeretném megköszönni  az aláírásokat , a segítségeket ! Tegnap megérkezett a Adatvédelmi Hivataltól az engedély , mely hiányában  nem lehetne felhasználni az adataitokat a célunk eléréséhez !

Szűcs Józsefné

Terjeszd a hírt és oszd meg ezt a petíciót!

Kérjük a lehető legtöbb emberrel ossza meg ezt a petíciót. Minél többen írják alá ezt a petíciót, annál több figyelmet fog kapni a médiától és döntéshozóktól.

Szponzoráljon hirdetési felületet a petíció számára az oldal alján. Naponta több ezer látogatónk van, így ez a lehetőség nagyon hatékonyan és költségkímélő módon tudja felhívni a figyelmet petíciónkra.