Magyar nyelvű anime csatornát a TV2 Csoport kínálatába!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Mérföldkő - 500 aláírás

2017-03-17 07:50:53

24 óra alatt sikerült több, mint 500 aláírást összegyűjteni, jelenleg ez volt az elmúlt nap legaktívabb, és a jelenlegi hét 2. legaktívabb petíciója (a peticiok.com oldalon legalábbis). Nagyon jó látni, hogy ilyen sokan szeretnétek, hogy végre megtörhessen az átok, és ismét magyar nyelven láthassunk animéket a televízióban.

Sajnos viszont ahhoz, hogy figyelembe vegyék az ötletet, még több aláírásra lesz szükség, ezért reméljük, továbbra is hasonlóan intenzív növekedés várható, ami az aláírások számát illeti :)

Köszönjük mindenkinek!

Erdei László

Mérföldkő - 100 aláírás

2017-03-16 10:57:48

Kevesebb, mint 14 óra leforgása alatt sikerült összegyűjteni több, mint 100 aláírást.
Mindenkinek nagy köszönet a támogatásért, reméljük, hogy hamarosan a TV2 vezetőségét is sikerül meggyőznünk.

Erdei László

Terjeszd a hírt és oszd meg ezt a petíciót!

Kérjük a lehető legtöbb emberrel ossza meg ezt a petíciót. Minél többen írják alá ezt a petíciót, annál több figyelmet fog kapni a médiától és döntéshozóktól.

Szponzoráljon hirdetési felületet a petíció számára az oldal alján. Naponta több ezer látogatónk van, így ez a lehetőség nagyon hatékonyan és költségkímélő módon tudja felhívni a figyelmet petíciónkra.