Magyar nyelvű anime csatornát a TV2 Csoport kínálatába!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Mérföldkő - 500 aláírás

2017-03-17 07:50:53

24 óra alatt sikerült több, mint 500 aláírást összegyűjteni, jelenleg ez volt az elmúlt nap legaktívabb, és a jelenlegi hét 2. legaktívabb petíciója (a peticiok.com oldalon legalábbis). Nagyon jó látni, hogy ilyen sokan szeretnétek, hogy végre megtörhessen az átok, és ismét magyar nyelven láthassunk animéket a televízióban.

Sajnos viszont ahhoz, hogy figyelembe vegyék az ötletet, még több aláírásra lesz szükség, ezért reméljük, továbbra is hasonlóan intenzív növekedés várható, ami az aláírások számát illeti :)

Köszönjük mindenkinek!

Erdei László

Mérföldkő - 100 aláírás

2017-03-16 10:57:48

Kevesebb, mint 14 óra leforgása alatt sikerült összegyűjteni több, mint 100 aláírást.
Mindenkinek nagy köszönet a támogatásért, reméljük, hogy hamarosan a TV2 vezetőségét is sikerül meggyőznünk.

Erdei László

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.