NOMaccabi2019

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Aláíróív a Google Drive-on, beküldendő az 1357 Budapest, Pf. 6. címre.

2017-03-05 14:34:12

Beküldendő az 1357 Budapest, Pf. 6. címre.

No Maccabi 2019

Köszönjük az eddigi támogatást, várjuk a továbbiakat!

2017-03-05 11:01:30

Petíciónk pártoktól független tiltakozás egy szélsőséges, kirekesztő és nemzetbiztonsági kockázatot jelentő rendezvény ellen, amelyet éppen a baljós emlékű tanácsköztársaság századik évfordulóján, 2019-ben kívánnak megrendezni Budapesten.
Nem kívánunk népszavazást kezdeményezni, azt ebben a kérdésben nem is lehetne. Csak abban bízunk, hogy a tiltakozók nagy száma láttán a Kormány visszavonja az 1783/2015. (X. 30.) Korm. határozatot a 2019. évi Maccabi Európa Játékok Budapesten történő megrendezésének támogatásáról.
Nem kívánunk párttá alakulni, de ragaszkodunk ahhoz, hogy a véleményünk szabadon eljuthasson mindenkihez.
A tiltakozást március-áprilisban szeretnénk kiszélesíteni. Ehhez szervezőkre és támogatókra lesz szükségünk, de a politikai pártok egyikével sem kívánunk szövetkezni. A Maccabi2019 elleni tiltakozás túlmutat mindenféle választáson, mert az egész magyar nemzet ügye. Éppen ezért igényel pártok feletti összefogást.

Köszönjük az eddigi aláírásokat!

A NoMaccabi civil kezdeményezői

Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

• Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.