Vissza a Jóban rosszbant a TV2-re!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Újra aláírható a petíció, nem adjuk fel! Cél: 10.000 aláírás!

2018-03-10 21:15:08

Kedves Rajongók! 
Úgy döntöttem, hogy újra megnyítom a peticíót! Talán több ezer alírással már a TV2 is felfigyel ránk! 

Ne habozzon, írja alá most, és kérje ismerőseit is!

Kérem, ne várjon senki csodát ettől a petíciótól. Egyelőre csak az aláírásokat gyűjtjünk, talán soha nem rakják vissza a TV2-re kedvenc sorozatunkat. Azért mi tegyük meg ami tőlünk telik, s reménykedjünk a legjobbakban. 

Addig is csatlakozzon Facebook csoportunkhoz: Jóban Rosszban epizódok online! (Vissza a TV2-re!)

I
tt kell aláírani: https://www.peticiok.com/vissza_a_joban_rosszbant_a_tv2-re


Együtt erősebbek vagyunk!

CÉLT ÉRTÜNK! JÓBAN ROSSZBAN MOST MÁR ONLINE A SUPORTV2 OLDALÁN!

2016-10-24 19:22:32

"Ha lemaradtál a Jóban Rosszban őszi epizódjairól, vagy újra megnéznéd őket, akkor várunk a műsor hivatalos weboldalán:
http://supertv2.hu/musoraink/joban_rosszban " (forrás: Joban Rosszban fb oldala)

 

Kedves internetezők, petíció aláírók és Jóban rosszban nézők!



Örömömre szolgál tudatni mindenkivel, hogy a Jóban rosszban részeit mostantól online vissza lehet nézni a SuperTv2 oldalán! Úgy látszik a folyamatos felháborodásnak megvolt a maga hatása, és immár büszkén jelenthetem ki, hogy az az idő amit együttes erővel belefektettünk, MEGTÉRÜLT!



Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek aki aláírta a petíciót, támogatott minket, terjesztette és életben tartotta kezdeményezésünket! A közös munka, a média segítsége, és a sok-sok néző folyamatosan reklamáció a facebook oldalon, e-mailben és telefonon, felébresztette a TV2 vezetőségét, és végre figyelembe vették a nézők akaratát!



Mindenki nevében szeretném őszinte hálámat és gratulációmat kifejezni a TV2 és SUPERTV2 részére, akik lehetővé teszik azt hogy több tízezren online követhessék a sorozatot!



Bár célunk az volt, hogy a TV2-re helyezzék vissza a sorozatot, és ez nem jött össze, úgy gondolom, igen is humánus megoldás, és nincs okunk a további panaszkodásra! Persze így is sok idős embert, akinek nincs internet hozzáférése, elvágnak a sorozattól, de akkor is sokkal jobb megoldás ez, mint a feltöltésmentes állapot.



Ezennel a petíciót lezárom és még egyszer szeretném megköszönni mindenkinek a segítségét! Ne feledjétek: együtt mindenre képesek vagyunk! A jövőben is legyetek bátrak, merjetek nagyot álmodni, merjetek kiállni a szavatokért, és merjetek közösen valami újba és jóban belevágni!

Mindenkinek jó szórakozást kívánok a sorozathoz, és további sok szerencsét az élet minden területén! Együtt Erősebbek voltam, a petíció kezdeményezője és ezennel remélem végleg búcsúzhatok! A viszont látásra!


 

Együtt erősebbek vagyunk!

Írja alá a petíciót!

2016-10-07 08:24:51

A facebook tiltotta a petíciónk linkjét, azaz nem lehet elhelyezni sehova azt. Petíció aláírása menüpontra kattintva írhatja alá.


Együtt erősebbek vagyunk!

Talán a vég, talán egy új kezdet...

2016-10-04 16:03:15

Kedves Mindenki!

A Facebook indokolatlanul törölte Facebook csoportunkat. Valakiknek nagyon érdekében áll az, hogy ne tudjunk tiltakozni. Sajnálatos módon nincs lehetőségem tovább folytatni a kampányt, túl sok időt vesz igénybe és semmilyen eredmény nincs. Köszönöm mindenkinek az eddigi támogatást és azt hogy ennyit segítettek. Szép eredményeket értünk közösen el, a Blikk és a HVG is közzétette cikkünket, és 1600 aláírás gyűlt eddig össze. Csináltam új csoportot, de fogalmam sincs meddig fog élni, lehet engem is tiltani fognak a Facebookról. A Facebook rendszer nem megfelelő, erre az alábbi petícióban lehet tiltakozni: http://www.peticiok.com/egy_jobb_es_igazsagosabb_facebookert_legyen_ugyfelszolgalat

 


Én itt lassan elköszönök és remélem azt, hogy célt értek nélkülem is. Annyit még megpróbálok megtenni hogy a Facebookos cikket angolra és németre fordíttatom. Továbbá reménykedem, hogy tovább gyűlnek az aláírások. Néha megpróbálok felnézni, de nem ígérek semmit! Fel a fejjel! A részeket keressétek meg neten, vagy YouTubon, vagy nCoron. Érdeklődjetek másoktól, valahogyan megtudjátok majd tekinteni őket. Sajnálom, hogy ilyen világban kell éljük, egy olyanban ahol gátlástalanul az emberbe taposnak!
 

Együtt erősebbek vagyunk!

A Jóban rosszban vezetősége megint semmibe veszi az embereket!

2016-09-06 20:33:05


Kedves aláírok és internetezők!

Egyre gyanúsabb lett, hogy miért nem kerültem tiltásra a Jóban rosszban Facebook oldaláról, mivel én vagyok a petíció kezdeményezője és rengeteg hirdető bejegyzést tettem közzé az oldalon hozzászólások formájában. Elvárt lett volna hogy kitiltsanak és ezzel megakadályozzák azt hogy tovább hirdessem az ellenük folytatott kampányomat. Ezért úgy döntöttem hogy leellenőrzöm a dolgot és kreálok egy másik Facebook profilt és azzal ellenőrzöm hogy hozzászólásaim láthatóak-e nyilvánosan. Sajnos azt vettem észre hogy egyetlen hozzászólásomat sem kapom meg. Rajtam kívül még sokan hirdetik a petíciót, de az ő hozzászólásukat se találtam meg. Sőt visszanéztem a régi posztokat és rengeteg panaszkodó komment is eltűnt. Viszont egyik sem került törlésre! Ez nagyon fontos! Lehetőség van az oldal vezetőinek a hozzászólást küldő személy összes eddig és jövőbeli hozzászólását láthatatlanná tenni a nagy tömeg előtt. Ez annyit takar hogy a célszemély úgy látja mintha hozzászólása sikeresen el lenne küldve, de közben csak ő és ismerősei érzékelik az oldalon közzétettként a posztot. A TV2 és a Jóban rosszban vezetősége választhatta volna a tiltást is, ami annyit takar hogy az összes eddigi hozzászólása a célszemélynek ugyanígy láthatatlanná vált volna, és a jövőben nem lett volna lehetősége hozzászólást írni, üzenetet vagy bejegyzést közzétenni; sőt még lájkolni sem. A tiltás látványos és a célszemély egyből érzékeli. Viszont ha csak az összes hozzászólását láthatatlanná teszik azt az emberek 99,9% nem fogja észrevenni. Így biztosítva magának az oldal azt hogy több száz ember hülyét csináljon magából. Gondoljunk bele hányan írtak hozzászólást és nem olvashatta senki el, mert a vezetőség ezt nem hagyta jóvá.



A TV2 nem válaszol nekünk, semmibe vesz minket, azokat a személyeket akik nézik őket! Szánalmasnak tartom a viselkedésüket, és ezen bejegyzéssel kívánom kifejezni nekik azt hogy amit elművelnek az minden kritikát felülmúl és embertelen!



Viszont itt nem állunk meg! Mindenkit aki tovább szeretné reklámozni a petíciót kérem csináljon új Facebook fiókokat, mert a jelenlegik mindenkinek már le vannak tiltva. Az új fiókokkal pedig hirdesse amíg tudja a célunk! Továbbá mindenkit megkérek hogy hirdesse ismerősei körében! Itt már nem csak a sorozatról van szó, hanem arról hogy a TV2 vezetősége semmibe veszi a közönsége véleményét, és embertelen eszközökkel próbál moderálni.



Kérem írja le hozzászólásban véleményét! Hamarosan új információkkal jelentkezünk! Kérjük kövessen minket Facebook csoportunkban: Vissza a Jóban rosszbant a TV2-re!



Együtt erősebbek vagyunk!



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.