Maradjon Hegyalja!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Megmaradt a Hegyalja út!

2016-03-30 21:07:17
Tisztelt Aláírók!
 
A Fővárosi Közgyűlés mai ülésén ez előterjesztő, Szeneczey Balázs visszavonta a Hegyalja út átnevezéséről szóló előterjesztését. Tette ezt annak a tiltakozásnak következményeként, amely a minden előzetes társadalmi egyeztetés nélkül benyújtott javaslattal szemben kibontakozott Budapesten. (Sem a családdal, sem az ott élőkkel, sem az érintett kerületek /I., XI. és XII. kerületek/ vezetésével nem történt egyeztetés.) Az emberek aláírásukkal tiltakoztak az online petíció felületén és Budán az aláírásgyűjtő standoknál.
 
5 nap alatt 1300 aláírást gyűjtött össze - a húsvéti ünnepek közepette - és az aláírt ívekkel ma, március 30-án megjelentünk a Fővárosi Közgyűlés ülésén. Az 1300 tiltakozó aláírás következménye, hogy a Hegyalja út átnevezésének terve lekerült a napirendről.

Az előterjesztés mai visszavonásából is látszik, hogy érdemes összefogni, tiltakozni. Egyértelmű, hogy az átgondolatlan, rossz koncepció végrehajtását társadalmi összefogással meg lehet akadályozni.

Köszönjük, hogy élt a közvetlen demokrácia lehetőségével és beleszólt egy közösség életét jelentősen befolyásoló döntésfolyamatba. Az Ön aláírása is hozzájárolt a lakossági akarat érvényesítéséhez.

Köszönettel,
Szabadai Viktor


Szabadai Viktor



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.