Mátyásföld Imre utcai hévmegálló biztonságos átalakítása

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Szakembert keresünk!

2016-03-13 13:23:31

 A megálló átalakításának egy fő problémája lehet a sínek lejtése az átkelő előtt. Kérdéses hogy jármű ezeken meg tudna állni vagy sem, illetve tovább indulni. Ez egy kritikus pont lehet a döntés szempontjából. Ehhez keresünk olyan szakmabeli embert aki nyílt szakvéleményt tudna adni a problémáról és a nevét is vállalja mellé. Ez azért fontos hogy amennyiben valóban kivitelezhetetlen a gondolat akkor más megoldást tudjunk keresni helyette. Illetve ha sincs akadálya akkor szakvéleménnyel a kezünkben tegyük meg a kérésünket a BKK felé.

Kérem aki tud az ügyben segíteni keressen az alábbi telefonszámon: +36202873864 , vagy itt az oldalon privát üzenetben. 

Index beszámolója a témában: http://index.hu/urbanista/2016/03/12/hany_gyereknek_kell_meg_meghalnia_a_matyasfoldi_halalatjaron/

 Köszönjük mindenkinek aki aláírta és megosztotta a petíciót, illetve bármiben hozzájárult az ügyhöz. Köszönjük a visszajelzéseket is. Kérjük ezentúl is a közreműködést mindenkitől aki érdekelt a témában.


Kocsicska MárkPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook