Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Aljas módon felhasználták a nevemet!

2015-11-03 08:02:58

Aljas módon felhasználta a nevemet, egy a petícióhoz hozzászóló!

A nevemmel regisztrált valaki, aki azt írta, hogy hazudtam és bocsánatot kérek Colleen Bell nagykövet asszonytól, mert egy buta liba vagyok. Ez hazugság, én ilyet soha nem írtam és nem is fogok. Aki ilyen, vagy ehhez hasonló írást lát a nevemmel aláírva, az legyen tisztában azzal, hogy ez a baloldali gyűlöletkeltésnek a terméke!

 

Hogyan történhetett ez meg? Úgy, hogy nem a saját nevével regisztrált az oldalra, hanem az én nevemet használva, azért, hogy bojkottálja a petíciót és zavart keltsen közöttünk. (Az oldalra bármilyen névvel lehet regisztárlni, akár Mek Elek névvel is.)

 

Úgy tudjátok eldönteni, hogy én írtam-e a levelet, vagy a nevemet használó, hogy ha én írok ide bármit, akkor a nevem kékkel van feltüntetve és a nevem alá az van írva, hogy a petíció szerzője, a baloldali "barátunké" pedig feketével, valamint a neve alatt semmi sincs feltüntetve. 

 

Én tudom az ő hozzászólásait törölni, viszont ő az enyémeket nem. Azon kívül, hogy a nevemben hazudozik, mást nem tud tenni az oldallal és a petícióval sem. 

 

Megkérlek titeket, hogy ennek az aljasságnak ne dőljetek be!

 

Akinek még így is kételyei vannak, nyugodtan írjon a petíció szerzőjének levelet, azaz nekem. Amint időm engedi, válaszolni fogok! Azt a levelet csak én és a levél írója fogja látni!

 

Amennyiben még egy ilyen hozzászólás érkezik, azt IP cím alapján a nevemmel való visszaélés miatt kénytelen leszek feljelenteni!

Köszönettel: Felső Bernadett


Bernadett FelsőPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.