16-20 fő pedagógus keres állást, akik szeretnének Hajdúszoboszlón elhelyezkedni

Kedves Mindenki!

Több tanár keres állást Hajdúszoboszlón, ehhez kérjük a segítségüket, véleményüket. Szeretnénk akár egy új intézményt is létrehozni (még alapítványi iskolában is gondolkozunk), ezért szeretnénk felmérni, hogy kik azok, akik támogatnák elképzelésünket. Olyan ötletünk is van, hogy egy meglévő intézmény új telephellyel működne (ehhez is segítségre van szükségünk). Kíváncsiak vagyunk minden lehetőségre, mindenkinek a véleményére, szülők véleményére, vállalkozók véleményére (ha netán támogatásra van szükségünk). Nyilván egy új iskola létrehozása nem egyszerű, viszont tudnunk kell, hogy van-e értelme hozzáfogni, lesz-e erre igény, beíratnák-e a szülők a gyerekeiket hozzánk. Mivel nem egyszerű a feladat, szeretnénk, ha minél több ember olvasná a petíciónkat Hajdúszoboszlón és hozzászólásával a véleményét is kifejtené akár szülőként, vállalkozóként, magánemberként, vagy bármilyen szervezet képviselőjeként.

Adataim megadásával támogatom az elképzelést.


Tanárok /Hajdúszoboszló/    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Tanárok /Hajdúszoboszló/ petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...