Szüntessük meg a kórházak előtt szedett "sáp"díjat=parkolásidíj

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1619534_780970141936748_907578753_n.jpgKedves Honfitársaim!

csatlakozzatok Petíciómhoz Ti is,egy aláírással!

LEGYEN INGYENES A PARKOLÁS AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN A KORHÁZAK ELŐTT!!!!!!!

Miért fizessünk mi Magyarok,parkolási dijjat,ha korházba kényszerülünk menni gyermekeinkkel,családtagjainkal???

Felháborító nyerészkedés, hogy a parkolócégek még a beteg embereket is lehúzzák – (Bors)

Késünk pár percet,kifutunk bedobálni a rendelésről az aprókat,elfelejtünk parkoló órát keresni,és mire kijövünk vár minket egy MIKULÁS CSOMAG???? Tudjuk ezt a pénzt másra is költeni!! Maradjon a mi zsebünkben a sok ezer Ft,amit naponta parkolásra költünk!!!!! Ne gazdagítsuk a parkoló társaságokat!!!

Csatlakozzatok kedzeményezésemhez és tartsatok velem és honfitársaitokkal egy igazán önzetlen megindulásban!!

Történetem:

FELHÁBORÍTÓ!!!!!!! GYERMEKKÓRHÁZ ELŐTT BÜNTETTEK MEG PARKOLÁSÉRT!!!

Íme a történetem amiért ezt a petíciót indítottam:

‎2013.01.08.10:15-perckor a XIII.kerületi Madarász utcai Gyermekkorház előtt a parkolóban 2188Ft-ra megbüntettek minket! Kedves XIII.kerületi Közszolgáltató KFT !Szégyelhetnétek magatokat,hogy egy gyermekkorház előtt "sáp" díjat fizettettek meg a védtelen szülőkkel,akik a beteg gyermeküket viszik sietve a korházba. Pont nem azzal fog foglalkozni a Kedves szülő,miközben a gyermeke beteg,és rohan befele,hogy hol találjon (már ha van a közelben,és jelezve is van táblával) parkoló órát. Nem elég,hogy az iker gyermekeimmel több mint 2 órát várakoztam,mire bejutottunk egy sebész orvoshoz,mire kijöttünk a korházból egy "Mikulás csomag" is várt bennünket!

Megtaalálod benne a nevem:

Bors Online Cikke: http://www.borsonline.hu/20140227_felhaborito_mit_muvelnek_a_korhazaknal_a_parkolotarsasagok

A BKK állítja: az eddigi tapasztalatok alapján az egészségügyi intézmények környékén lakók sem örülnének egy ilyen változásnak, hiszen az egész nap díjmentesen várakozó gépjárművek nagymértékben csökkentenék a számukra rendelkezésre álló területet. A közlemény leszögezi: a fenti okok miatt nem tervezik, hogy az egészségügyi intézmények környékén díjmentessé teszik a parkolást.

Bonyolult, technikailag kivitelezhetetlen." (Bors)

NEKIK LEHETETLEN IGEN,MERT RENGETEG PÉNZTŐL ELESNÉNEK!!

Továbbá megértem azokat is,akik szerint ez jó cselekedet,mert a "kedves" ott lakók oda parkolnak,így elveszik a helyet azoktól akik a vizsgálatra mennének!Mi pedig az ott lakók miatt fizetjük meg a parkolási bírságot és "sáp"-ot!

NAGYON SZUPER!!!!!!! Ezuton is köszönjük,hogy kedvesen elősegítenek minketahhoz,hogy rövidebb legyen a pénztárcánk...

Erre megoldást kell taláni....

Tudom,hogy nehéz megoldás lenne,hiszen az értelmetlen dolgokra vannak milliók,milliárdok...de arra nincs ,hogy példáúl egy sorompót helyezzenek ki  és csak azokat engedjék be akik a korházba mennek.Vagy elkeríteni a parkolókat és ugyan ezzel a megoldással sorompó nélkül egy őrrel a parkolást megoldani.Térfigyelő kamerát kihelyezni.Továbbá: Úgy vélem,hogy itt Budapesten szükség van egy olyan törvényre, amely megakadályozná, hogy a kórházak és egészségügyi intézmények előtt fizetni kelljen a parkolásért,továbbá törvényben kellene előírni,hogy nem parkolhat és nem mehet be olyan autó amely nem vizsgálati,látogatási célból érkezik oda!

SZÜNTESSÜK MEG A KORHÁZ ELŐTT SZEDETT "SÁP" DÍJAT!!! ÍRD ALÁ TE IS A PETÍCIÓMAT!! MINDEN ALÁÍRÁS SZÁMÍT!!!

A cél 100.000 elektronikus aláírás. ÉS IRÁNY A PARLAMENT ÉS A MÉDIÁK!!!! Nem lehetetlen!!! Ne mi fizessünk azért,mert mások elfoglalják a helyet a parkolókban!!!

**************Ön is küldje tovább a petíció linkjét azoknak, akikről úgy gondolja, hogy egyetértenek ezzel a célommal:) Nincs lehetetlen,csak tehetetlen!!*******

Facebookon a csoportunkhoz várlak szeretettel:

Facebook oldalamat is "tetszik"-elheted itt: