Holtak világa - A jóslat című könyv megfilmesítése

Mostanában nagyon sok könyvsorozatot filmesítenek meg, egyre-másra jönnek ki a vámpíros, árnyvadászos és még sorolhatnám milyen filmek. Ezek közül néhányat már nagyon várok, azonban sajnos az egyik kedvenc sorozatom megfilmesítéséről ezideig még nem hallottam.

Pedig Lengyel Dávid és Kuba Richárd: Holtak világa - A jóslat című könyvének története nagyon jó, sok lehetőség rejlik benne, a magyarországi helyszínek szerintem mindannyiunkhoz közel állnak és a szereplőkre, valamint a zombira már lenne is egy-két ötletem. ;) (Szerintem neked is... :P)

Ha pedig belecsempésznénk Kozma András naplójából is jeleneteket, talán még nagyobbat szólna a film. :D

Amennyiben Te is szívesen viszontlátnád a mozivásznon a Holtak világa - A jóslat című könyvből készült filmet, úgy kérlek iratkozz fel a támogatók közé.

Amennyiben a könyvsorozatról bővebb információkat szeretnél, keresd fel a fiúk honlapját (http://holtakvilaga.hu/), a moly.hu oldalon a könyvek adatlapját (http://moly.hu/konyvek/lengyel-david-kuba-richard-holtak-vilaga-a-joslat és http://moly.hu/konyvek/lengyel-david-kozma-andras-naploja), vagy a Facebook-os HV csoportot (https://www.facebook.com/groups/154850687875227/).

Előre is köszönöm szépen a támogatásod!