Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája


Vendég

/ #13

2011-12-13 16:56

Szóljak hozzá? Jó hozzászólok, sajnos félnek az emberek mert ez a tetű kormány sokakat megfélemlített. Nekem viszont nincs félnivaló olyanoktól akik csak ugatják a gazdaságpolitikát, mert semmilyen hatástanulmány nem készült és már hivatalba lépésükkor nyilvánvaló volt, (nekem legalábbis) hogy csődbe viszik az országot.
Nem koncepciós pereket kéne gyártani, nem stadionokra és baromságokra (ország, közterületek, utcák átnevezése,képek festetése) kéne költeni az adófizetők pénzét! Ez csak töredéke annak amit eddig elkövettek. Nem két hét alatt lassan két éve nincs nyugalom az országban, ami a Bajnaiék alatt még megvolt.Nem sírom vissza egyiket sem, mert tőlem a 20 év alatt minden kormány csak elvett. Ma ott tartunk, hogy a fizetések 60 százaléka a kormány zsebébe vándorol, és akkor még ők pofáznak hogy kevés a fizetésük, minimálbért és teljes vagyon elkobzást nekik, hogy tudják meg milyen élni kevés pénzből, ők kepesztettek hogy képviselők akarnak lenni. Akkor tessék a kevés pénzért dolgozni és nem újságot olvasni a parlamenti ülések alatt.
Hazugságot hazugságra halmoznak, és ha sikerül végre eltakarítani őket akkor majd röhögnek a markukba, hogy jól megsarcolták ezt a nyomorult kis országot.
( egyébként+ párton és felekezeten kívüli vagyok)