Szexeducatio

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Szexeducatio petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1

2016-07-06 13:41

Ne alakujon életrontóvá a tudatlanság.

Vendég

#2

2016-07-08 05:56

Szép Napot :-)

 

A petíciót még ki kellene egészíteni, hiszen van mivel...

A meglátásom és a véleményem a következő:

A tanároknak nemcsak pszichológiai és alkalmassági, hanem pszichiátriai vizsgálat is szükséges lehetne 6 havonta. Nem holmi kis pszichológusi és pszichiátriai, hanem klinikai szakpszichológusi és klinikai szakpszichiáterrel való vizsgálat kellene. Ez nemcsak a tanárokra hanem a dajkákra, óvónőkre, óvodavezetőkre és minden óvódában és bölcsődében dolgozókra is vonatkozhatna.  Nagyon sok olyan ügy van, amiért szükség lenne rá. Az a probléma, hogy sok szülő nem mer és nem akar szólni vagy eljárni, kiállni a saját és gyermeke jogaiért, igazáért. Az ilyen hallgatás nem ér aranyat!!!! Kommunikálni mindig és folyamatosan kell, nem szabad a homokba dugni senkinek a fejét!!!

Arról is meg kellene győződnie a szülőknek, hogy megfelelő végzettséggel rendelkeznek-e a tanárok s a fenti intézményben dolgozók?

Az intézményvezetők s a tanárok a szülő, család anyagi és mindenféle személyi- és magánügyéről tudnak, s kérdezem én, hogy a szülő miért ne tudhatná a tanárokét is? Mert így igen egyoldalú az egész!!

A fentieket szerettem volna leírni, köszönöm az elolvasását.

Szép Napot Mindenkinek :-)


Vendég

#3

2016-08-14 05:08

Azért írtam alá,mert gyermekeim kapcsán rengeteg pedagógussal találkoztam akiket nem tartok alkalmasnak hogy gyerekekkel foglalkozzon.