Legyen vége az ellenzéki puccskísérletnek és a tudatlanságnak!!

Egres Béla- JGE

#26 Fizetős Autópályák

2014-12-12 09:33

NYILATKOZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Jövő Generációja Egyesület üdvözli a kormány azon döntését, hogy az M0 körgyűrűt és autópálya bevezető szakaszokat fizetőssé teszi!
Akinek autóra és benzinre van pénze és megengedheti magának azt a luxust, hogyháztól házig autóval járjon annak nem okozhat gondot évi plusz 5 ezer forint kifizetése!
A fuvarozóknak meg úgy kellene a válalkozásukat szervezni, hogy az ilyen járulékos költségek bele férjenek a keretbe. Kevesebb cigaretta és műszak utáni piálás és már is meg van az az évi plusz 5 ezer.
A tömegközlekedés azért van, hogy a napi utazást gyors és környezet barát módon tudjuk lebonyolítani. A gépjárműveknek nem a napi közlekedés a fő funkciója, hanem a távolsági utazás.
A környezetvédelem és a forgalomcsökkentés jegyében kezdeményezzük, hogy az elkerülő utakat is tegyék fizetőssé a 10 ezernél nagyobb lélekszámú települések- saját költségvetésük növelés érdekében- bevezethessék a dugódíjat a településükön áthaladó főutakon.
Az M0-ás körgyűrű miatt tervezett autós blokád a baloldali pártok szervezésében készül megvalósulni akik várhatóan a következő hónapokban bejelentik kormányprogramjukat az általuk vízionált előre hozott választások jegyében.
Tervezetükben szerepel az ingyen benzin, ingyen úthasználat és az alanyi jogon járó autó.
Ne engedjük, hogy a baloldal megvezessen bennünket.
Akiknek nyugati autókra és havi 30-40 ezres benzinköltségre tellik azt egy éves 5 ezres matrica nem fogja földhöz váni. Ennyivel mindenkinek hozzá kell járulnia az infrastruktúra fejlesztéséhez.
A fejlődés, az életünket megkönnyítő beruházások és ezek használata pénzbe kerül. Mivel az ország a gazdasági szabotázsok következtében anyagi gondokkal küzd ez a luxus nem engedhető meg, hogy milliárdos beruházásokat ingyen használjuk. Akinek van pénze az járuljon hozzá az ország működtetéséhez. Annak az országnak a működtetéséhez ahhová született, felnőtt és él. Akinek meg nincs pénze az ne költsön olyan dolgokra mint autó és benzin.
Közmunka van a legkisebb településeken is- van megélhetési lehetőség aminek az elérhetőségéhez nem kell autó és benzin. Minden településen van kisbolt ahol tejet és kenyert lehet kapni. Akinek nincs pénze az ne akarjon a városban gyorsétteremben vacsorázni. Elégedjen meg azzal amit környezet nyújt és költsön annyit amennyi anyagilag elérhető. Akinek nincs pénze matricára az ne járjon autóval ne szenynezze más városok környezetét. Aki nem hajlandó fizetni az ne koptassa mások pénzéből épített utakat.

 

Tisztelettel: Egres Béla és Lovászi Fruzsina
Jövő Generációja Egyesület Elnökség -A tiszta és demokratikus Magyarországért!
7633 Pécs, Kerényi Károly u. 2/b

http://www.facebook.com/egres.bela

http://www.facebook.com/fruzsina.lovaszi

Egy CÖF aktivista

#27 Re: Fizetős Autópályák

2014-12-12 09:48

#26: Egres Béla- JGE - Fizetős Autópályák 

 Arra van eszük és pénzük a fiataloknak, hogy luxus autót vegyenek hitelre és még a szomszédba is azzal járjanak bulizni, de arra nem, hogy saját nagyszüleiket és a környezetükben élő idős embereket esetleg havonta egyszer elvigyéz az orvoshoz vagy a piacra bevásárolni!
A buszsávot is endszeresen használják- pedig ott tilos lenne közlekedni.
Persze a hitel miatt meg az autópálya matrica miatt meg sírnak!
A liberálisok és a baloldal jól elrontott mindent!
Újra vissza kellene hozni a kötelező katonai szolgálatot. Ha rajtam múlna és 25 éves korig nem engedném, hogy a fiatalok egy bizonyos összeg felett keressenek. Nem engedném, hogy autót, lakást meg luxus dolgokat vegyenek. 30 éves kor alatt senkinek nem engedném, hogy vezető beosztásba kerüljön és kötelezővé tenném a munkaidőn túli közmunkát illetve, hogy fizetésük egy részét az idős hozzátartozóik kapják meg.
Legközelebbi CÖF gyűlésen ezt be is fogom dobni.
Mindenkinek tele van a zsebe, sok helyen munkaerő hiány van, de azért hőbörögnek mert nem jut minden estére öt fogásos vacsora és nem tudnak 200 ezerért minden szobába plazma tévét venni!


Vendég

#28 Re: CÖF támogatja az éves drogtesztet!

2014-12-12 10:44

#17: Stadler Mária - CÖF támogatja az éves drogtesztet! 

 Miért csak 48 éves korig? Dajcstomika elmúlt már annyi idős? Kezdjük már vele a tesztet...EU parlamentből köztér taklaritásba átugrani, ha majd ezt látom, akkor elhiszem, komolyan gondolták, és valóban azt is akarják, amit mondanak, nem pedig konspiráció, terelés.

Ja, és ki dönti el, mi a drog, és mi csak gyógyszer, amit emleorvosok tömnek a betegükbe?

Miért nem az ezer-milliárdos ÁFA-csalásokról, Vida és társai ügyében a vizsgálatokról hallok, miért van terelve-tagadva a két éve átadott iratok tartalma?

Ha annyira rendet akarnának tenni az országban, van bőven sok más, amivel kezdhetnék, ez csak terelés.

átlagpolgár

#29 Re: CÖF támogatja az éves drogtesztet!

2014-12-12 11:20

átlagpolgár

#30 Re: Re: CÖF támogatja az éves drogtesztet!

2014-12-12 11:25

#29: átlagpolgár - Re: CÖF támogatja az éves drogtesztet! 

 az ilyen idióták hozták a bajt az országra, mint ti! Már csak az kellene nektek, h bármilyen indokkal, bárkinél, bármikor házkutatást tartsatok. Barna ing kell rátok és nyilaskeresztes karszalag. Volt már ilyen próbálkozás - talán emlékeztek rá... nem a helyesírásotokkal van bajom... végtére is tök mindegy, miként írtok valamit, hanem azzal, hogy vmi miatt fröcsög a nyál az írásotokból is. Definiálnátok, hogy pontosan mit is jelent a "drog"?

Bubu

#31 Re: Fizetős Autópályák

2014-12-12 12:16

#26: Egres Béla- JGE - Fizetős Autópályák 

 Szerencsétlen hülyék!

Egy vizisiklónak több esze van mint kettőtőknek öszesen!

Eszetekben sem jutott, hogy nagyon sok embernek munkaeszköza az autó.

Nagyon sok nyugdíjas van akik évi néhány ezer kilómétert tesznek csak meg és nekik, de más szegényebb sorsú autósoknak is számít minden fillér.

Egy csomó mozgásséroltnek létszükséglete az autó. Sokan még támogatást is kapnak, hogy használni tudják.

Agyamentek! A milliárdos beruházások azoknak a pénzén készültek akik használják az utat.

A városokat elkerülő autópálya szakaszok mindenhol díjmentesek védve ezzel a nagyvárosok levegőjét.

A zautósok nagy része nem dohányzik és nem iszik.

De van egy olyan érzésem, hogy Ti kábítószer hatása alatt írtátok ezt a baromságot. A drog neve Fidesz maszlag.

Csongrádi Eszter Vác-CÖF klub

#32 ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-12-13 12:00

A váci CÖF klub és Péleusz oktatási központ tagjaként kezdeményeztük, hogy a harcművészetekkel foglalkozó emberek adatai kerüljenek bele egy állami adatbázisba!
Az utóbbi időben elharapózó erőszakos tüntetéseken sok harcművészetben jártas fiatal megfordult. 
Sokat közülük látásból is felismertünk! 
Kapcsolatainkon keresztül kezdeményeztük ezen emberek nyilvántartásba vételét saját sportklubjukon keresztül. Ezen adatok egy állami nyilvántartásba fognak kerülni és egy esetleges katonai mozgósítás alkalmával felhasználásra kerülnek majd.

Ha rendbontásra van energia akkor a haza védelmére is!
Ha ilyen veszélyes sportok űzésére van pénz és idő akkor a külön adók megfizetésére is tellik és az esetleges túlórákra amiből az autópálya matrica megvehető. 
Az ország súlyos külső támadásoknak van kitéve. Ilyenkor az embereknek össze kell fogniuk és a mindenkori legális és törvényes kormányt védeni!

Csongrádi Eszter
Vác-CÖF klub
Péleusz nyelviskola
www.peleusz.mindenkilapja.hu
Szoros együttműködésben a Jövő Generációja Egyesülettel!

yamago

#33 Re: ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-12-13 13:50

#32: Csongrádi Eszter Vác-CÖF klub - ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!! 

 Lehetőleg minél puhább papiron adjátok ki, hogy kitörölhessük a se...ket vele! Ez Már Beteges!!!

Aikido

#34 Re: Re: ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-12-14 13:35

#33: yamago - Re: ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!! 

Akkor erre ez a nagy adatbekérés!
Én négy éve aikidózom az MKDE keretei között. Unokatesóm Tamurás.
Mindketten fizetünk éves tagdíjat a szövettségünknek, voltunk már vizsgázni- ergo megvannak az adataink rólunk, de most nekünk kell nyilatkozni- még arról is, hogy milyen fokozatunk van és mikor szereztük. Mintha ezt a saját szövettségünk nem tudná!
Tőlem két hete kérte a mester az adatokat, unokatesómnak most szóltak. 

Szebb jövőt!

#35 Re: ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-12-14 13:43

#32: Csongrádi Eszter Vác-CÖF klub - ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!! 

Eszter nem te nyilatkoztál még az edulinenak a májusi angol érettségi botrány kapcsán?
-Mert egy Csongrádi Eszter nevű Péleuszos tanár védte akkor a mundér becsületét.
Nem ez az a Péleusz iskola ami pár éve nyelvvizsga botrányba keveredett? -Az is Vácon volt.

Béla! Olvastam a korábbi petíciódat is. Gratulálok!

Ha nem sportolok a nyolc általánost sem végezhetem el- mehetek közmunkára.
Ha meg sportolok elvisznek katonának- és mivel nincs háború dolgozhatok valamelyik stadion építésen ingyééééé!
Pont mint húsz éve- akkor az elvtársak földjeire vitték a kiskatonákat betakarítani, eladták a terményt áron alul (hála az ingyen munkaerőnek)-még így is extra profitot vágtak zsebre, hisz a munkabéreket megspórolták. A szomszédos földek ahol nem dolgoztak kiskatonák meg szépen tönkre mentek-amiket aztán az elvtársak bagóért felvásároltak. 
Sok politikus gazdagodott meg így és tettek szert egész megyékre- nem csak fityiszesek- mszp, szdsz, mdf, miép, kisgazdák.
És mind ez teljesen "legális és törvényes" volt. 
Úgy látszik hasonló jövő elé nézünk.....

Egres Béla- JGE

#36 Levél

2014-12-15 08:37

Az alábbi levelet   Netuschill Endrének küldtük el aki képes évi 5 ezer forint miatt autós blokád alá venni az egész országot! Ez a blokád nem csak az államnak, de a civil lakosságnak is sokba fog kerülni. Elég csak ha a nyugati karvaj magán vállalatokra gondolunk ahonnan két perc késés miatt is fegyelmivel rúgják ki az embereket!

Írjatok Netusill Endrének a netuschill.endre(kukac)gmail.com címre és magyarázzátok el neki, hogy ez az évi 5 ezer nem egy egetverő összeg és a magyar emberek érdekében történt bevezetésre- főleg a vidékiek védelmében és az egyenlő igazságos közteher viselés érdekében!

"Kedves Endre!

Nyomon követjük a facebook oldalatokat és megdöbbenéssel tapasztaltuk, hogy francos 5 ezer forint miatt képesek vagytok az egész országot megbénítani és ezzel milliárdos károkat okozni. Nem csak az államnak, de a magánszektornak is. Tudjuk, hogy mire készültök. Hiába nem írod ki a pontos terveket  a facebookra. Tudjuk, hogy mire készültök. Ha meglépitek az így keletkezett kárt az állam a civil lakosságon fogja behajtani és olyan szervezeteken akikhez lehet közötök nincs, de majd lesznek olyan bizonyítékok amik rájuk terelik a gyanút. (HaHa, KIHA, Szabad Oktatásért csoport, Diploma nyelvvizsga nélkül csoport, Tiltakozás a felsőoktatási törvény ellen csoport, Teljesítménytúrázók Társasága, Csak Önkéntesen csoport, Anonymous csoport) Az eddigi tüntetéseket ők szervezték, valószínűleg a hátad mögött is ők állnak, csak még nem tudatosult benned. Ha autós blokádot vagy bármilyen polgári engedetlenséget szervezel ők ütik majd meg a bokájukat és tudni fogják, hogy te miattad kerültek bajba.  Láthatod- ezek a csoportok néha felvonulnak aztán haza mennek- tegyétek ti is ezt. Ha nincs évi 5 ezretek matricára akkor ne járjatok autóval. Van tömegközlekedés is a világon, vagy maradjatok otthon.

Évi öt ezer forintról van szó! Méghozzá olyasmiért kell fizetni amit napi szinten használtok. Ez az évi 5 ezer bagatell összeg ahhoz amennyibe maga a sztráda hálózat fenntartása kerül és bagatell összeg ahhoz amennyibe éves szinten egy gépjármű fenntartása kerül.
Látszik, hogy rendszeresen ellógtátok a matek órákat az iskolából. Látszik, hogy csak a tudatlan emberek tömegét tudjátok kihasználni és őket felhasználva szeretnétek szándékos kárt okozni saját hazátoknak amely felnevelt és az elmúlt években sok kedvezményt adott nektek. Akinek autóra és benzinre van pénze annak ez az évi öt ezer nem megterhelő! Sőt akik eddig megyén belül ingáztak, de nem tellett éves matricára azoknak most az életük lesz ezzel megkönnyítve. Te és provokációd ezen vidéki tömegeket próbálsz arra kényszeríteni, hogy saját tányérjukba piszkítsanak!
Kevesebb cigit és füvet kellene szívni, kevesebbet inni. Nem kell minden szobába plazma tv, nem kell mindennap a mekiben kajálni és nem kell a feleségednek 50 pár cipő. Lehet ez általánosításnak hangzik, de a 12 és 52 éves korosztályra sajnos ez a jellemző.
Minden ingyen kell, hogy a luxuskiadásokra tudjanak félre tenni

Amennyiben ezt meglépitek kezdeményezni fogjuk, hogy a kormány  alkalmazza a 2011. évi CXXVIII. törvényt a katasztrófavédelemről! (nézz utána, hogy ez mit fog takarni)
A váci CÖF klubb nemrégiben kezdeményezte és már el is érte a harcművészettel foglalkozók katonai összeírását- egy olyan körnek az összeírását akik a tüntetések állandó résztvevői és a rendbontásokban is részt vesznek!
Kezdeményezni fogjuk, hogy vizsgálják hivatalból felül iskolai eredményeidet. A Diplomát nyelvvizsga nélkül csoport úgy is azért küzd, hogy alanyi jogon járjon mindenkinek tanulás nélkül a diploma. Ezzel párhuzamosan az ország vezetőit próbálja a nyelvvizsgagyár botrányba belekeverni- azokat az embereket akik hosszú éveket töltöttek tanulással és szakmai felkészüléssel, hogy országunk vezetői lehessenek.
a 2011. évi CXXVIII. törvényt a katasztrófavédelmi törvény arról is rendelkezik, hogy szükség esetén a gépjárművek is lefoglalhatóak.

Ezzel magyaráznom sem kell, hogy a fuvarozók és fognak rosszul járni-méghozzá csoportod tevékenysége miatt.
Szüntessed be tevékenységedet és hagyj fel a tudatlan emberek befolyásolásával mert te és mások is megüthetitek a bokátokat."




Tisztelettel: Egres Béla és Lovászi Fruzsina
Jövő Generációja Egyesület Elnökség -A tiszta és demokratikus Magyarországért!
7633 Pécs, Kerényi Károly u. 2/b

Yamago

#37 Re: Levél

2014-12-15 10:35

#36: Egres Béla- JGE - Levél 

 Hogy lehettek ennyire rövidlátók???? Ez nem pénz kérdése természetesen, hanem ELVI KÉRDÉS!!!

A kormány új baromsága a NETADÓ -reload! A Megyeri-hídon meg egyszerűen elkezdenék szedni a HÍDPÉNZT !!!!! És jöhet a többi!

Úgyhogy huzzatok a hülyeségetekkel a francba!

Kacsa

#38

2014-12-15 10:54

A seggnyalás magas iskoláját müvelitek. Azt ráadásul még fenyegetőztök is. Remélem nem sokáig. Netán besoroztatnátok, szoljatok adok pontos cimet.


Vendég

#39 Re: Re: Re: Re: NYILATKOZAT

2014-12-15 12:57

#25: Egy másik Védő - Re: Re: Re: NYILATKOZAT 

 Hol van párhuzam a kormány intézkedései és a firkálmány között?! Sehol! A kormány egyre mélyebb nyomorba dönti a lakosságot!


Vendég

#40 Re: Levél

2014-12-15 13:00

#36: Egres Béla- JGE - Levél 

 Jövő Generációja Egyesület tényleg nem létezik, én is megnéztem! Ezt a tényt mivel magyarázza az "úr"???

Vendég

#41 Re: Re: Levél

2014-12-15 13:05

#40: - Re: Levél 

 Sok ilyen helyi tótum-faktum egyesület van akik be sincsenek jegyezve- mert akkor nyomon lehetne követni, hová vándoroltak a milliók!
Anno 2006-ban is egy rakás polgári kör volt amik nem voltak bejegyezve!
Viszont amiről Csongrédi Eszter ír az sajnos igaz!
Aikidózom és  mesterünk bekérte mndenkitől az adatokat (MKDE)
-utána lehet náluk kérdezni. "Felsőbb" utasításra a mesterek össze gyűjtik a tanítványok adatait.
Tőlünk két hete kérték.


Vendég

#42 Re: ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-12-15 14:50

#32: Csongrádi Eszter Vác-CÖF klub - ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!! 

 Hogy ti mekkora barmok vagytok, sőt igazi újfasiszták ! Milyen külső támadás van hazánk ellen? Inkább belső támadás van amit orbán és a hozzátok hasonló fasiszta féergek követnek el !

 

papa4411

#43 A hülyéket kéne nyilvántartásba venni!Re: ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-01-02 15:26

#32: Csongrádi Eszter Vác-CÖF klub - ÚJ RENDELET

A hülyéket kéne nyivántartásba venni és számukra anyagi segélyt és ingyenes elmeorvosi szolgálatot biztosítani.

 


Vendég

#44 Re: ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-01-02 15:37

aki már fizetett

#45 Re: ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-01-02 15:42

#32: Csongrádi Eszter Vác-CÖF klub - ÚJ RENDELET!!!!!!!!!!!!!!!! 

 Ha jól erzitek igy magatokat (a szervezők) van lehetőségetek különadót fizetni. Ne adjatok még plusz ötletet a kormánynak, így is elég találékonyak.


Vendég

#46

2015-01-02 18:16

Petíció Kedves elmebeteg ?

 


Vendég

#47

2015-01-02 18:35

Nem hiszem ,hogy épelméjű ember meg tud ilyen szart fogalmazni. Én keményen dolgoztam egész életemben és nem jutottam semeddig .Csak a szerencsémnek köszönhetem ,hogy nem döglöttem éhen.Ön szerint nyavajognak a devizahitelesek ? Nekem nincs semmi féle hitelem,de el tudom képzelni ,hogy amikor egy ember felvesz hitelt a lakására és pár év alatt duplájára,triplájára emelik a részletet jogtalanul ,nem tudják fizetni és kilakoltatják ,hogy mit érez.. Azt hiszem ha ön abban a sorban állna ,nem is írta volna meg ezt a szart.Önnek szerintem soha nem volt anyagi gondja és nagyon elégedett volt mindennel. Tudja egy normális országbanaz egyenlő teherviselésnek kéne működni. Ez magyarországon úgy néz ki hogy akinek rengeteg pénze van az szarik az adókra ,mert megteheti.A szegényebb réteg meg minden nap más adófajtával szembesül. Én kb. 5 éve ugyan annyit keresek ,mert ugye 1.000.000 munkahely létesült és dübörög a gazdaság ,nem tudok elmenni a munkahelyemről máshova dolgozni ,mert nincs más . Akkor ön mi a jó büdös francról beszél ? Maguknak kéne elmegyógyintézetbe menni ..............

 


Vendég

#48 Re: Fizetős Autópályák

2015-01-02 20:22


Vendég

#49 Re: Fizetős Autópályák

2015-01-03 06:40

#26: Egres Béla- JGE - Fizetős Autópályák 

 KIBASZOT BETEGEK VAGYTOK!!  fury Attila Pécs

BRAAJEN

#50 Re: Re: Újabb békemenetet

2015-01-03 08:52

#13: - Re: Újabb békemenetet 

 szimpla, fizetett bérretegő...

mint a 2006-os 200 db jólfizetett futballhulligán...

tovaris, konec! ;)