Folytassa ismét Csondor Kata a fekete özvegyet.

Tisztelt IZAURA TV/TV2!

Mindenek előtt szeretném megköszönni a Telenovella választásokat, és a kivételezést.

Sokunknak kellett szembesülnünk azzal, amikor egy magyarhangot lecserélnek. Történt amikor lecserélték A fekete özvegy - La viuda joven c. sorozat (mindennap 15:55-kor megy) főszereplőnőjének (Mariángel Ruiz - Inmaculada Rojas) a magyarhangját Csondor Katát egyik napról a másikra.  Aki ismeri a munkásságát tudja, hogy egy igazi ritka kincs. Nagyon jó volt hallani a hangját. Én úgy gondolom bárkinek közbe jöhet bármilyen betegség, de Kata már újra visszajöhetne, ha megengedék egy utasítással. Nem jó így kitolni sem a nézőkkel, sem a dolgozó szinkronszínészekkel, akik szívesen végzik a munkájukat teljes erőbedobással.

A petíció célja nem az, hogy az új hangot bántsuk, hanem hogy kifejezze a tiltakozást az egyik napról a másikra való változást. A szinkron úgy volt jól párosítva ahogy volt. Sokan örültünk, és most sokan szomorkodunk. Kérem hallgassanak meg a szinkron nagyon fontos dolog. Szeretnénk felhívni a megrendelő figyelmét.

KÖVETELJÜK KATÁT! Már az is siker ha a vége felé visszatér. Köszönjük.

A sorozat egy álruhás/maszkos gyilkosról szól, körbekerítve izgalmas mellékszálakkal.

Tisztelettel minden telenovella, és jó szinkron rajongó nevében! :)

[szerk.] A sorozat utolsó részét is leadták, Mezei Kitty hangjával. (2017.02.28.)

A petíció sikertelen volt. Köszönöm.