Extrém sport központot Kunszentmiklósra!

Kedves Olvasok,Kunszentmiklosi Önkormányzat!

Mint,tudjuk vidéken az extrém sportoknak nincs nagyon jövője,és akik ebbe a körbe benne vannak tudjak jol hogy esélyünk sincsen a fejlődésre. Mert nincsen pályánk se egy olyan hely ahol ne zavarnának el bennünket.Ugye este 8-9 kor is az utcán vagyunk még ami önmagába is veszélyes,de az még rátesz egy lapáttal hogy "össze vissza" biciklizunk úttesten,parkolókban...És ha egy lehetőséget kapnánk hogy Kunszentmiklós megajándekozna minket egy extrémsport központtal akkor egy esetleges baleset,szembetűzés is elkerülhető lenne.És persze rohamosan nőne városunk látogatottsága.Ezen a petícion keresztül  szeretnénk megkérni a kedves aláírókat,jóakarókat,szülőket hogy segítsenek álmaink megvalósításában!Nekünk ez az álmunk,kérjük önöket segitsenek benne. .Ezúton felkérem az Önkormányzatot, hogy vegyen részt EU-s, országos pályázaton vagy biztosítson saját forrásokat ezek megvalósításához! Köszönjuk szépen!!