Együtt a Budai Campusért!

A felsőoktatás átstruktúrálásával a Budapesti Corvinus Egyetem három budai kara – az Élelmiszertudományi, a Kertészettudományi és a Tájépítészeti és Településtervezési Kar - 2016. január 1.-vel kezdődően a Szent István Egyetembe fog integrálódni. A cél továbbra is a három kar és a méltán híres Budai Arborétum, a gyakorlóhelyek, azaz a Budai Campus és a kezelésük alá tartozó külső gyakorlóhelyek egységének fenntartása, ezek fejlesztése kell, hogy legyen.
A Villányi úton rendületlenül, több évtizede folytatott, minőségi agrár, műszaki és művészeti képzések fennmaradásának egyik záloga a három kar egységének, mint élettudományi egyetemi campusnak a kiszámítható és stabil jövőképe.

Kérjük, aláírásával támogassa petíciónkat, mellyel Ön is kiáll a Budai Campus és a Budai Arborétum fennmaradásáért!

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).