Bad Guy a tévébe

Szeretnénk elérni, hogy a Magyar Televízió, korábbi gyakorlatához híven, továbbra is vetítsen dél-koreai sorozatokat!

Tekintve, hogy egyelőre Kim Nam Gil az egyedüli dél-koreai színész, aki komoly Fan Clubbal rendelkezik Magyarországon, szeretnénk, ha az ő sorozatai közül kerülne egy újabb a képernyőre, a nagy sikerű "A Silla királyság ékköve" után.

Javaslatunk egyértelműen a "Bad Guy" c. sorozat, mely jelenleg is nagy népszerűségnek örvend nem csak Koreában, de Japánban is!

De annak is örülnénk, ha bármelyik más filmje, vagy sorozata látható lenne hazánkban is!

Sőt! Már az is nagyszerű lenne, ha egyáltalán, bármilyen dél-koreai sorozat (pl. Jumong, Iris, Iljimae, stb.) vetítésre kerülne!

Természetesen, tudnia kell mindenkinek, hogy ez csupán egy reprezentatívnak szánt felmérés! Ha elegendő aláírás is jönne össze, további tárgyalásokra, és meggyőzőerőre lenne szükség a tévénél, hiszen komoly anyagi és jogi vonzata van egy film/sorozat megvásárlásának. De mindenképp meg kell mutatnunk ily módon is, hogy sokan vagyunk! Ne felejtsétek, kedves rajongók! A hírünk már eljutott Kim Nam Gil-hez!

Tehát, ha egyetértesz a kezdeményezéssel, hogy dél-koreai sorozat kerüljön műsorra, kérünk írd alá ezt a petíciót, hogy aztán eljuttathassuk az illetékesekhez! Köszönjük!

~ Kim Nam Gil Fan Club Hungary~

Kim Nam Gil Fan Club Hungary    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével