Adják le Magyarországon a Por Ella Soy Eva című Telenovellát!

Ez a petíció elsősorban azoknak szól, akik szeretik Lucerót. A színésznőt legjobban a Riválisok című telenovellából ismerhetik, ahol Valentina Viallbát a főszereplőnőt játszotta. A magyarok ismerhetik még a MIndörökké Szerelemből is. Ebben Barbara Greco azaz a hiéna néven vált ismertté. Ebben a telenovellában szintén ő a főszereplő. Aki ismét szeretné látni főszerepben Lucerót az írja alá ezt a petíciót.

A telenovella története röviden:

Juan Carlos (Jaime Camil) egy igazi Don Juan, aki nem becsüli sokra a nőket. Egyik vetélytársát, a gyönyörű Helenát (Lucero) el akarja csábítani, hogy így érhesse el üzleti céljait, de időközben belészeret, Helena azonban rájön a férfi eredeti céljaira. Eközben Juan Carlos ellenségei fiktív vádakkal börtönbe juttatnák a férfit, így Juan Carlos menekülni kényszerül, de képtelen elmenni Helena közeléből. Úgy dönt, ő lesz Eva. Mimi (Patricia Navidad) segítségével nővé vedlik, és Helena közelébe férkőzik,hogy rendbe hozza az életét.

Miért esélyes? Az utóbbi évek egyik legnézettebb mexikói telenovellájáról van szó, amit a komikus stílusa ellenére még a kritikusok is díjaztak, tegnap például a legjobb telenovella díját nyerte el. Az Egyesült Államokban a finálé hatalmas nézettséget ért el, ráadásul nemzetközileg is kelendő. Esélytelennek tartom, hogy mi is kimaradjunk belőle.