Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Aláírások leadása

2016-02-05 11:52:18

Tisztelt Aláírók!

 

A mai nap folyamán, 2016.02.05.én az aláírások átadásra kerültek az Országgyűlési Képviselői Irodaházban Sallai R.Benedeknek egy sajtótájékoztató keretében, amin jelen volt többek között a TV2, Rtl Klub, M1 valamint a Népszabadság.

Az aláírásokhoz csatolva lett Dr.Paál Csaba független szakorvosi véleménye, valamint a Le a sintértelepekkel c. itteni petíció aláírásai is, ami közel 7000 aláírást tudhat maga mögött. (kb.44000 aláírás lett benyújtva)

 

További információkat és az üggyel kapcsolatos történéseket az alábbi linken lehet nyomon követni:

 

https://www.facebook.com/igazsagotazallatoknak/

 

Köszönjük a közreműködést.

 

Tisztelettel:

Szabó Á.Tímea


Szabó Á.Tímea

Aláírásgyűjtés lezárása

2016-01-17 19:10:33

Tisztelt Aláírók!

 

Azon okból kifolyólag zártam le a petíciót, mert ebben a témában még ketten indítottak aláírásgyűjtést ezen oldalon és mielőtt csalásra hivatkozva érvénytelenítenék az Önök munkáját, jobbnak láttam ezt a döntést meghozni.

Kinyomtatásra kerültek az aláírások 2 példányban, jó úton vagyunk. /közel 800 oldal a két példány/

Köszönjük a támogatást a megkínzott állatok nevében.

Mindig hozom a híreket itt a közlemény rovatban, hogy értesüljenek a munkájukról.

Tisztelettel:

Szabó Ágnes Tímea

 


Szabó Á.Tímea

Együtt Egy Közös Ügyért! Együtt Az Állatkínzás Ellen! A TÜNTETÉS NAPJA

2016-01-15 00:17:48

2016.02.20. 14 óra NYUGATI PÁLYAUDVAR! (A tömeget keresd :D )
Tisztelt Állatbarátok, Állatvédők, Jóérzésű Emberek!

ELJÖTT AZ ÖSSZEFOGÁS IDEJE!

A mai nappal tüntetésre hívunk Titeket, amit eddig példátlanul 27 Állatvédelmi szervezet, közös összefogásban hirdet meg! Talán még ekkora összhang nem volt Magyarország állatbarát közösségében!!!

Mint köztudott a napokban nyilvánosságra került egy videó, ahol a deteki alpolgármesternek a fia brutális kegyetlenséggel veri szét baseball ütővel egy kiskutya fejét. Ez a szadista, embernek nem nevezhető fiatalkorú személy a felvételen is láthatóan, élvezettel végezte ki ezt az ártatlan, érző állatot. Most ennyit a szomorú tényekről...
Eddig soha nem vonultunk utcára ekkora egyetértésben, de most úgy érezzük eljött az idő, hogy végre hallassuk hangunkat! Elég volt abból, hogy az ilyen emberek mindig megússzák a példás büntetést!
Követeljük, hogy a deteki mészáros ellen a lehető legszigorúbb büntetést szabják ki, és a büntetőeljárást ne söpörjék a szőnyeg alá édesanyja befolyása miatt! Emellett követeljük, h minden bántalmazott állat kapja meg azt a jogi védelmet, ami az állatvédelmi törvényben le van írva, és minden állatkínzó bűnhődjön meg tetteiért.
Itt az idő, hogy mi is a parlament elé vonuljunk és nyomást gyakoroljunk az ítélethozókra!

NE ENGEDJÜK,HOGY AZ ÁLLATKÍNZÓK ELKERÜLJÉK A BÜNTETÉST!!!! EZ EGY A SOK KIOLTOTT ÉLET KÖZÜL, DE MOST LEHET, HOGY ELKEZDŐDIK VÉGRE EGY ÚJ KORSZAK…..VELETEK! EGYÜTT EGY KÖZÖS ÜGYÉRT! EGYÜTT AZ ÁLLATKÍNZÁS ELLEN!!!

https://www.facebook.com/events/545657992274801/

 

Ez a közlemény, Perédi Gergely, a Tetovált Állatmentők elnőkének az engedélyével került postolásra!

Kérnek Mindenkit, hogy az eseménynél az nyomjon OTT LESZEK GOMBOT, aki valóban meg is jelenik! 

Köszönik szépen!

 


Szabó Á.Tímea

Döntse el mindenki maga!!! Valaki külföldön indított petíciója

2016-01-14 20:14:02

Többek jelzésére írtam először, hogy kamu oldal, jó indulatból, és csak adatgyűjtés céljára szolgál a yousignanimals.org oldal. 

Miután le lettem hülyézve egy újpesti állatmentő liga mellett álló kedves hozzászóló által, döntse el mindenki maga, hogy aláírja e vagy sem. Nezzetek utána egyes külföldi oldalakon és győződjetek meg magatok az oldal hitelességéről.

Ez az én véleményem: Felhasználják az emberek adatait! Spam

http://www.yousignanimals.org/18-year-old-destroys-dog-with-baseball-bat-for-fun-posts-video-on-social-media-Act-Now-t-5634


Szabó Á.Tímea

Minoszterelnökségnek írt levelem...2016.01.10. 22:20

2016-01-14 08:11:13

Tisztelt Miniszterelnökség!

A mai napon napvilágott látott egy közlemény, miszerint detek alporgármester asszony fia élvezettel, baseballütővel agyonvert egy szerencsétlen kutyát, tettét videóra vette amit nyilvánosságra is hozott.
Úgy gondoljuk, hogy most lett elég az allatkínzókból, állatkínzásokból és abból, hogy semmilyen büntetésben nem részesülnek és vígan folytatják tettüket.

Tudjuk, hogy van fontosabb napirendi pontjuk, mint az állatvédelem, de ha már törvénybe iktatták, akkor szeretnénk kérni, hogy nyerjék el jópáran méltó büntetésüket, köztük egy alporgármester fia.
Köztudott, hogy aki állatot kínoz vagy gyilkol élvezettel az pszichiátriai eset mivel beszámíthatatlan és nem kell sok idő hozzá, hogy embert is bántson.
Állítólag megbánta tettét a fiatalkorú, büntetlen előéletű ember, de ez nem hozza vissza a kutyát, és ha volt is gazdája, akkor annak nem enyhíti fájdalmát, valamint, ha egyszer megtette, akkor semmi se tartja vissza attól, hogy máskor is megtegye.

Nézzék meg a videót és tegyék a szívükre kezüket és kérdezzék meg maguktól, hogy ő se érdemel büntetést, ahogy a vadászok sem amikor kilövik kutyáinkat? Nem érdemli meg a 3 év börtönt, mert fiatalkorú? Maradhat alporgármester egy olyan asszony, akinek a fia gyilkolt? Mi nem így gondoljuk. Most az egyszer töröljék a fiatalkorúakra vonatkozó szabályt, igenis büntethetőek legyenek, mert a legtöbb bűncselekményt ők követik el pont ezért.

Vegyék elő az állatvédelmi törvényt és tűzzék napirendre.

Lássák be, hogy az állatok is érző lények.

Íme a petíció, ami 2016.01.10.-én, délután 3:21-kor került fel és mennyien írták alá:

http://www.peticiok.com/iteljek_el_detek_alpolgarmester_fiat_az_allatkinzasert

Ami nyilvánosságra került:

https://kuruc.info/r/34/153540/

Köszönettel és tisztelettel
Szabó Á. Tímea

 

 

 


Szabó Á.Tímea

Deteki polgármesterhez szóló levelem...2016.01.12. 20:00

2016-01-14 01:01:40

Tisztelt Szikora Csaba Polgármester úr!

Azon ügyből kifolyólag írok Önnek, hogy köszönetet mondjak.
Köszönetet szeretnék mondani azért, amit a mai nap folyamán hallottam az esti híradóban, hogy K.Istvánnak, a deteki fiatalkorú kutyagyilkosnak önkénteskednie kellene egy kutyamenhelyen, az lenne neki a méltó büntetés Ön szerint. És kérdi magától, hogy ezt miért köszönöm meg?
Azért, mert ezzel a kijelentésével még több embert állitott mellénk, még több haragosa lett K.Istvánnak.
Hálás vagyok, mert rohamosan nő az aláírások száma a petíciónál, amit gyanítok, hogy Ön még nem írt alá.
Hálás vagyok, mert egyre többen jelzik eljövetelüket a tüntetésre is.

Mindemellett haragszom Önre. Miért?
Mert egy gyilkost /aki valószínűleg egy kéjenc elmebeteg/ kegyetlenül megölt egy ártatlan kiskutyát, betenné dolgozni egy kutyamenhelyre szintén ártatlan állatok közé.
Esetlegesen ez megtörténik - bár gyanítom, hogy a menhelyek/gyeptelepek most masszívan lelakatolták ajtóikat, hogy még véletlenül se jusson be - épp takarítja az egyik kutya kennelét, majd bevillan K.Istvánnak, hogy a 3 éves unokaöccsét megharapta egy kutya és beleállítja a vasvillát vagy fejbe üti egy lapáttal, majd közli, hogy elütötte egy autó és csak a fájdalmát enyhítette a most megdöglesz kijelentésével együtt (a video így kezdődött).

Ezt úgy tudnám lefordítani Önnek kedves Polgármester úr, mert gyanítom, hogy nem szereti az állatokat, hisz ilyet mert kijelenteni, hogy van egy gyermeke, egy kislány. Ez a kislány óvodába jár, ahova bekerül dolgozni egy pedofil, mint óvóbácsi, mert jobban látja a kormány meg a nép is, hogy jobb neki ott bűnhődni, mint egy börtönben. Maga hogy érezné magát? Nem lázadna fel a rendszer ellen? Nem tüntetne, hogy változtassanak rajta? Valószínűleg a válasza most magában az, hogy igen.

Akkor ennek függvényében kérem, hogy ezt a kijelentését vonja vissza. Védheti Gulyás Erzsébet alporgármester asszonyt, mivel nem ő követte el ezt az iszonyú tettet, és ne mondjon le.
De, hogy egy gyilkos mellett is kiáll lassan, az nemes egyszerűséggel felháborító.

Várom mihamarabbi válaszát, nyilatkozatát ezzel kapcsolatban.
Köszönettel és tisztelettel:
Szabó Á. Tímea


Szabó Á.Tímea



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.